Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlani ukončila kariéru. Teraz oznámila bývalá jednotka radostnú novinu

Bývalá austrálska tenistka Ashleigh Bartyová čaká dieťa. Trojnásobná grandslamová šampiónka vlani v marci vo veku 25 rokov nečakane ukončila kariéru.

06.01.2023 15:00
Ashleigh Bartyová Foto:
Ashleigh Bartyová s manželom Garrym Kissickom počas decembrového udeľovanie cien Australian Tennis Awards.
debata (3)

Tri mesiace po nečakanom odchode z profesionálneho tenisu sa v júli vydala za svojho dlhoročného partnera Garryho Kissicka.

„Rok 2023 bude najlepší. S Garrym sa tešíme na nové dobrodružstvo,“ uviedla Austrálčanka na instagrame a pripojila fotku detských topánok a domáceho miláčika.

Bartyová vlani triumfovala na Australian Open v Melbourne a upevnila si post svetovej jednotky. O necelé dva mesiace neskôr sa však rozhodla skončiť s vrcholovým tenisom.

Očakáva sa, že Bartyhová sa koncom januára zúčastní ako diváčka a minuloročná víťazka na prvom grandslamovom turnaji Australian Open.

Začiatkom tohto týždňa navštívila turnaj zmiešaných tímov United Cup v Brisbane, aby pozdravila Igu Swiatekovú, ktorá po jej odchode do športového dôchodku prevzala pozíciu svetovej jednotky.

Najúspešnejšie tenistky v roku 2022 + top Slovenka Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
15. Paula Badosová - Španielsko
Prémie v roku...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Ashleigh Bartyová