Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vajda sa vrátil k Djokovičovi! Srbskí fanúšikovia ostali zo záberov v šoku

Srbský tenista Novak Djokovič vyradil vo štvrťfinále turnaja v Adelaide Quentina Halisa 7:6, 7:6. Okrem dramatického súboja zdvihol srbských priaznivcov zo sedadiel aj jeden zo záberov televíznej kamery počas duelu.

06.01.2023 08:30
Australia Adelaide Tennis Foto: ,
Novak Djokovič si po minuloročnej absencii užíva pozornosť austrálskych tenisových fanúšikov.
debata (7)

„Všetci si mysleli, že Marián Vajda sa vrátil k Novakovi: Neuveriteľná scéna v Adelaide,“ napísal srbský Telegraf. Mnoho fanúšikov si v prvom momente myslelo, že pri zábere na Djokovičovu lóžu vidia slovenského tenisového trénera a bývalého dlhoročného kouča Djokoviča.

V priebehu štvrtka sa tento moment šíril na sociálnych sieťach a množili sa špekulácie o tom, že Vajda je súčasťou Djokovičovho tímu pred prvým grandslamovým turnajom roka Australian Open. No nebolo to tak.

Dvojník Mariána Vajdu na turnaji v Adelaide. Foto: TennisTV
Vajda dvojnik Dvojník Mariána Vajdu na turnaji v Adelaide.

Muž, ktorého kamera zachytila, sedel akoby v strede medzi Goranom Ivaniševičom a mladším bratom bývalej svetovej jednotky Markom Djokovičom. Išlo však o optický klam, keďže muž so šiltovkou a slnečnými okuliarmi bol len čiarový rozhodca.

Vajda viedol Djokoviča od mája 2006 a definitívne s nim ukončil spoluprácu začiatkom marca minulého roka. Po pár mesiacoch sa stal trénerom slovenskej tenistovej jednotky Alexa Molčana.

Krásna tenisová influencerka Rachel Stuhlmannová Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Rachel Stuhlmannová je v súčasnosti považovaná...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Marián Vajda #ATP Adelaide