Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mala falošný covid pass? Tenistka je podozrivá z porušenia pravidiel

Jedna z najlepších talianskych tenistiek posledného obdobia Camila Giorgiová si zavarila. Aktuálne 66. hráčka svetového rebríčka je podozrivá z toho, že jej potvrdenie o očkovaní proti covidu je falošné.

26.12.2022 19:45
Camila Giorgiová Foto:
Camila Giorgiová počas zápasu na US Open v auguste tohto roka.
debata (11)

Covid pass jej v tomto roku tak, ako väčšine vrcholových tenistov, pomohol k účasti na mnohých tenisových podujatiach po celom svete.

Zahraničné médiá prišli s tvrdením, že Talianke Giorgiovej mal falošný doklad vystaviť jeden z dvojice lekárov podozrivých z predaja falošných dokumentov. Obaja lekári majú byť odporcovia očkovania a údajne chceli svojim pacientom uľahčiť život.

V minulej sezóne bolo očkovanie proti koronavírusu povinné na niektorých významných turnajoch. Napríklad aj na Australian Open v Melbourne, z ktorého bol práve kvôli chýbajúcej vakcíne v tele deportovaný Novak Djokovič.

Povinné bolo napríklad aj na poslednom grandslamovom podujatí roka na US Open, kde Giorgiová v 2. kole nestačila na domácu Madison Keysovú. Polícia mala začať s vyšetrovaním 30-ročnej Talianky a informovala o tom aj Taliansku tenisovú federáciu.

Krásna kanadská tenistka Eugenie Bouchardová Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Pre aktivitu na Instagrame volajú Eugenie...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Camila Giorgiová #wta tour