Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prvé slová Beckera po prepustení: Nevolal som sa Boris, bol som len číslo

Legendárny nemecký tenista a tréner Boris Becker povedal, že v britskom väzení bol len obyčajným číslom a dodal, že počas pobytu za mrežami dostal tvrdú lekciu.

21.12.2022 10:00
745815857 Foto:
Boris Becker počas exkluzívneho rozhovoru pre nemeckú televíziu.
debata (7)

Beckera v apríli odsúdili na dva a pol roka za to, že nepriznal všetok svoj majetok po vyhlásení osobného bankrotu v roku 2017. Z väzenia ho prepustili minulý týždeň vo štvrtok.

55-ročná tenisová legenda poskytla v utorok večer rozhovor nemeckej televíznej stanici SAT1. Nemecký Bild informoval o niekoľkých častiach z jeho exkluzívnej spovede.

„Vo väzení nie ste nikto. Len číslo. Moje číslo bolo A2923EV. Nevolal som sa Boris, bol som len číslo. Nikoho nezaujímalo, kto som,“ povedal Becker, ktorý mal sa rozhovor dostať okolo pol milióna eur.

Boris Becker. Čítajte viac Najkrajší vianočný darček. Becker je na slobode, čaká ho vyhostenie

Opísal aj momenty krátko predtým, ako ho po prepustili. „Sedem som na kraji postele od šiestej ráno a dúfal, že sa otvoria dvere. Prišli o pol deviatej a spýtali sa ma, či som pripravený. Povedal som poďme, už som sa zbalil,“ uviedol nemecký tréner a víťaz šiestich grandslamových trofejí.

Podľa neho znova objavil osobu, ktorou v minulosti bol. „Dostal som tvrdú lekciu, bolo to drahé a bolestivé. Veci v živote sa dejú z nejakého dôvodu,“ dodal držiteľ 49 tenisových titulov vo dvojhre.

Krásna britská tenistka na hrade Windsor Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Emma Raducanová hrdo ukazuje prestížne ocenenie...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #prepustenie #Boris Becker