Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na turnaji v Belehrade otec zmlátil dcéru za prehru. Novak, prosím, ozvi sa

Bývalá 22-násobná grandslamová šampiónka vo štvorhre Pam Shriverová požiadala Novaka Djokoviča o pomoc po tom, čo video, na ktorom otec napadol svoju dcéru na tenisovom kurte, obletelo celý svet.

01.11.2022 11:30
SAE Tenis ATP Dubaj Muži Dvojhra 2.kolo Foto: ,
Novak Djokovič.
debata (102)

Počas juniorského tenisového turnaja v Belehrade si jeden z rodičov po prehre dcéry vybil na nej všetku svoju frustráciu.

Podľa portálu Telegraf.rs bol muž identifikovaný ako obyvateľ Číny a miestne úrady ho po incidente predviedli na výsluch.

„Ó môj bože, všetci musíme vzniesť obvinenie proti tomuto druhu hrozného zneužívania,“ napísala Shriverová na Twitteri.

„Myslím si, že je dôležité, aby sa naše deti zapojili a vyžiadali si správu od Srbského tenisového zväzu,“ napísala zasa na Twitteri osoba, ktorá video zverejnila.

Shriverová v inom tweete uviedla: „Požiadajme Novaka Djokoviča, aby nám pomohol. Všetci musíme spolupracovať, aby sme zastavili zneužívanie,“ dodala legendárna hráčka.

Djokovič je momentálne v Paríži a pripravuje sa na miestny turnaj Masters, ktorý sa začal v pondelok. Vlani toto podujatie vyhral.

V aktuálnej sezóne sa srbský šampión mohol tešiť z triumfu na Wimbledone, na Australian Open a US Open ho kvôli covidovej politike nevpustili.

1. Novak Djokovič Čítajte viac Ja a tenisový netvor? Djokoviča rozhodila otázka novinára šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

102 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Pam Shriverová