Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Krásne tenistky na červenom koberci. Top hráčky sa nahodili do gala

Svetová tenisová jednotka Poľka Iga Swiateková sa na MS WTA Tour v texaskom Fort Worthe stretne v základnej skupine aj s domácou Cori Gauffovou.

29.10.2022 12:48
733832633 Foto:
Finálová osmička najlepších tenistiek na MS WTA Finals.
debata

Dve najmladšie účastníčky vyvrcholenia sezóny si tak zopakujú súboj z finále tohtoročného Roland Garros, kde jasne dominovala poľská hráčka.

Ešte pred pondelňajším štartom bol v noci na sobotu na programe slávnostný galavečer, na ktorom vymenili top hráčky tričká a sukne za večerné šaty. Presvedčte sa o krásne dokonale upravených tenistiek sami v nasledujúcej galérii:

Top tenistky na galavečere pred WTA Finals Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Arina Sabalenková.

Ďalšími účastníčkami skupiny Tracy Austinovej budú Francúzka Caroline Garciová a Ruska Darja Kasatkinová. V skupine Nancy Richeyovej sa na základe žrebu predstavia nasadená dvojka Ons Jabeurová z Tuniska, Američanka Jessica Pegulová, Maria Sakkariová z Grécka a Bieloruska Arina Sobolenková.

V skupinách sa hrá systémom každý s každým a prvé dve ženy v tabuľke sa prebojujú do semifinále. Vlani sa z koncoročného titulu v mexickom meste Guadalajara tešila Španielka Garbine Muguruzová.

Prestížne podujatie odštartuje v pondelok a potrvá do 7. novembra. Pre Jabeurovú, Pegulovú, Gauffovú a Kasatkinovú pôjde o premiérový štart na šampionáte WTA Tour. Ten sa do USA vrátil prvýkrát od roku 2005.

MS WTA Tour vo Fort Worthe
skupina Tracy Austinovej: Iga Swiateková (Poľ.-1), Coco Gauffová (USA-4), Caroline Garciová (Fr.-6), Darja Kasatkinová (Rus.-8)
skupina Nancy Richeyovej: Ons Jabeurová (Tun.-2), Jessica Pegulová (USA-3), Maria Sakkariová (Gr.-5), Arina Sobolenková (Biel.-7)

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Iga Swiateková #MS WTA