Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V mladosti prsia, teraz operácia nosa. Halepová si tento rok už nezahrá

Rumunská tenistka a dvojnásobná grandslamová víťazka Simona Halepová podstúpila operáciu nosa, aby sa jej zlepšilo dýchanie.

15.09.2022 15:37
8. Simona Halepová Foto: ,
Simona Halepová.
debata

Práve zdravotné problémy spôsobili jej nevýrazné výsledky v tomto roku, kvôli ktorým klesla vo svetovom rebríčku na aktuálne 9. miesto.

„Cítila som, že je ten správny čas ísť na operáciu a urobiť to pre seba. Uvidíme sa na kurtoch v roku 2023. Cítim, že mám v tenise pred sebou ešte stále nejaké ciele,“ uviedla 30-ročná Halepová v príspevku na sociálnej sieti Twitter.

V dlhom texte zároveň priznala, že vo februári bola blízko k ukončeniu kariéry, pretože neverila v návrat do Top 10. Podľa nej znovu objavila svoju vášeň pre šport po tom, ako sa rozhodla spolupracovať s novým trénerom Patrickom Mouratogloum.

Takýmto vážnym operačným zákrokom šokovala Halepová svojich fanúšikov aj v roku 2009. Na začiatku profesionálnej kariéry si nechala zmenšiť prsia.

Tabík Krošlák Čítajte viac Bývalí tenisti si nadávajú. Tabák Krošlákovi: Ty primitív!

Dôvodom bolo obmedzovanie pri pohybe a v čase, keď sa chcela presadiť na okruhu WTA Tour nemala inú možnosť. Napokon sa jej tento krok vyplatil, keď sa dostala až na tenisový trón. Uvidíme, či sa jej podobný vzostup podarí aj po operácii nosa.

Najväčšie škandály v tenisovej histórii Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Nikolaj Davydenko - Rusko, 2. augusta 2007...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #Simona Halepová