Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Moška hovorí o brutálnom šetrení. Kližan mu vykričal aj Vajdov plat

Zdražovanie, problém s energiami. To všetko zasahuje všetky športové odvetvia. Minulý týždeň sme písali o tom, že zo Steel arény museli odísť hokejisti Košíc. No problémy budú mať aj iní. Možno aj tenisti.

12.09.2022 22:20
Martin Kližan Foto: ,
Martin Kližan.
debata (5)

Generálny sekretár STZ, Igor Moška, pre Nový Čas priznal, že aj v Národnom tenisovom centre sa bude túto zimu poriadne šetriť.

„My vlastne nevieme, čo nás čaká. Vieme len, aké sú aktuálne ceny, do konca roka by sme to mali nejako potiahnuť, ale čo bude po prvom januári, to netuší nik. Isté je jedno: budeme musieť riadne šetriť, aby to NTC prežilo,“ povedal dlhoročný funkcionár.

Ten je v posledných rokoch tŕňom v oku väčšej skupiny bývalých tenistov. Predovšetkým Martina Kližana, ktorý kandidoval na post šéfa slovenského tenisu. Vo voľbách ho zdolal protikandidát Miloš Mečíř. Bol to zároveň Mośkov kandidát.

Carlos Alcaraz Čítajte viac Nenáhli sa, no i tak má všetko rekordne rýchlo. Je toto nový kráľ?

Kližan, ktorý aktuálne kandiduje na starostu Petržalky, sa rád zapája do diskusií na sociálnych sieťach. Po statusom, ktorý zdieľal na Facebooku portál tenisovysvet.sk, sa pustil do Mošku.

„Presne tak pán Moška, aby to NTC prežilo,, aneb aby Moškova akádemia prežila. Však čo nás po kluboch, akadémiaáh a centrách. Idete riadne šetriť, ale miliónik navyše už k trojmiliónovému úveru si zoberiete kvôli NTC Košice, všakže. Cez 100-tisic eur ročne na trénera pre Molčana sa tiež nájde. Hlavne, aby NTC prežilo,“ napísal Kližan.

Pripomíname, že Molčanovým trénerom je už niekoľko mesiacov Marián Vajda, bývalý kouč Novaka Djokoviča. Na jeho mzdu prispieva NTC.

„Všetkých viac ako 200 tenisových klubov na Slovensku práve dostalo od vás facku,“ dodal Kližan.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Kližan #Ivan Moška