Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nebudem to robiť navždy. Williamsová naznačila, že jej čas sa kráti

Americká tenistka a víťazka 23 grandslamových trofejí Serena Williamsová uspela v 1. kole dvojhry na turnaji WTA v Toronte, keď zdolala Španielku Nuriu Párrizasovú Diazovú 6:3, 6:4.

09.08.2022 11:22
Canada Toronto Tennis Foto: ,
Serena Williamsová počas zápasu na turnaji v Toronte.
debata (3)

Už 40-ročná Serena sa z triumfu netešila od minuloročného grandslamového turnaja Roland Garros v Paríži. Pod Eiffelovkou v 3. kole zdolala Američanku Danielle Collinsovú, no v osemfinále nestačila na kazašskú reprezentantku Jelenu Rybakinovú.

Následne sa predstavila vo Wimbledone, kde sa však v zápase 1. kola zranila a niekoľko mesiacov bola mimo hry.

Emma Raducanu Čítajte viac Hviezde hrozí voľný pád, zastaviť ho má ruský tréner. Briti zúria

Po stretnutí vyhlásila, že dúfa v svetlejšie zajtrajšky. „Myslím si, že vidím svetlo na konci tunela a približujem sa k nemu. V ostatnom čase to pre mňa znamenalo všetko. Nemôžem sa dočkať, keď sa toho svetla dotknem,“ uviedla Williamsová na webe WTA.

Pri otázke, čo presne pre ňu znamená „svetlo na konci tunela“, sa zamyslela a odvetila: „Slobodu. Rada hrám, je to skvelé… Ale viete, nebudem to robiť navždy, takže sa snažím robiť to najlepšie, ako viem, a užiť si tie momenty.“

Serena Williamsová sa v pondelok stala iba štvrtou hráčkou od roku 2000, ktorá po dovŕšení 40 rokov vyhrala zápas v hlavnej časti turnaja WTA. Pred ňou sa takýto kúsok podaril Martine Navrátilovej, Kimiko Dateovej a jej sestre Venus Williamsovej.

Najkrajšie tenistky za posledných 20 rokov Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Caroline Wozniacka - bývalá svetová...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Serena Williams #wta tour