Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pustite Djokoviča na US Open. Za Srba sa postavil aj synovec Kennedyho

Možnosť, že si wimbledonský víťaz Novak Djokovič zahrá na US Open, sa znižuje. No kým to nie je definitívne, šanca na jeho štart žije.

29.07.2022 17:00
Goran Ivaniševič, Novak Djokovič Foto:
Goran Ivaniševič so svojím zverencom Novakom Djokovičom.
debata (1)

Potvrdzujú to aj zábery na telegraf.rs, na ktorých sa Djokovič pripravuje na tvrdom povrchu na betónovú časť tenisovej sezóny. Tá sa však celé odohrá v Kanade a USA.

A tam má momentálne srbský tenista, ako neočkovaný cudzinec, zakázaný vstup. V New Yorku by pritom Djokovič mohol vyrovnať rekord 22 grandslamových triumfov, ktorého držiteľom je Rafael Nadal.

327588975 Čítajte viac Krásna dcéra Beckera žije v Londýne. Prečo nenavštívila väzneného otca?

Srbi žijúci v USA spustili petíciu za to, aby mohol Djokovič štartovať na US Open a podpísalo ju už 40-tisíc ľudí. Na stranu „Noleho“ sa postavil aj synovec bývalého prezidenta Johna F. Kennedyho, Robert F. Kennedy Jr.

Na profile na Twitteri zdieľal odkaz, ktorý kritizuje politiku prezidenta Joea Bidena a rozhodnutie, že US Open bude bez jedného z najlepších tenistov všetkých čias.

„Začnite konať, povedzte Bidenovej administratíve, aby nechala Novaka hrať na US Open,“ napísal na Twitteri syn bývalého senátora Roberta F. Kennedyho.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #US Open #Novak Djokovič