Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Krídla aktivované. Djokoviča po obrate dostali deti, novinára schladil

Po obrate z 0:2 na sety, víťazstve nad Jannikom Sinnerom a postupe do semifinále Wimbledonu hýril srbský tenista Novak Djokovič dobrou náladou.

06.07.2022 09:30
Póza Novaka Djokoviča po jednom z famóznych... Foto: ,
Póza Novaka Djokoviča po jednom z famóznych úderov vo štvrťfinále.
debata (1)

Symbolom jeho dramatického štvrťfinálového duelu sa stal zázračný úder, po ktorom ostal Djokovič ležať na zemí a roztiahol ruky.

„Krídla aktivované,“ napísal k fotografii samotný Djokovič. Mnohí fanúšikovia jeho pózu prirovnávali k supermanovi alebo k lietadlu. No tenista ju skôr videl ako orla, štátny symbol ktorý má Srbsko v znaku.

Pekné gesto voči najmenším divákom predviedol Djokovič aj priamo na centrálnom dvorci All England Clubu. Malý chlapec o požiadal o suvenír a Srb neváhal.

Odbehol k stojanu s uterákmi, jeden z nich podpísal a odovzdal nadšenému chlapcovi. Ďalšiemu sa ušlo tričko, inému šiltovka. Pozrite sa, ako to vyzeralo.

Na pozápasovej tlačovej konferencii sa opäť raz dostala na stôl otázka o možnej neúčasti Djokoviča na US Open kvôli tomu, že nie je očkovaný. Srbovi sa zjavne do tejto témy nechcelo púšťať.

„Čo sa stane po Wimbledone je nepredvídateľné, teraz sa sústredím na súčasnosť,“ skonštatoval Djokovič a ukončil tému očkovania.

Slávni hostia na tribúnach v All England Clube Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Dobrodruh známy z dokumentárnych programov o...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Novak Djokovič #Wimbledon 2022