Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stále kričí. Talianka sa stala novodobou sirénou na tenisovom okruhu

Pamätáte si na hlasitosť Marie Šarapovovej či Victorie Azarenkovej? Po dlhšom čase ich pripomenula v semifinále dvojhry v Paríži Talianka Martina Trevisanová.

02.06.2022 20:40
Martina Trevisanová zaujala v semifinále... Foto: ,
Martina Trevisanová zaujala v semifinále hlasnými výkrikmi.
debata

Na neznesiteľné výkriky súperky sa rozhodkyni postaťovala 18-ročná Cori Gauffová, ktorá si v sobotu zahrá s Igou Swiatekovou o titul na Roland Garros.

Gauffová sa stala najmladšou finalistkou v Paríži od čias Šarapovovej, ktorá sa pod Eiffelovou vežou tešila z titulu ako 17-ročná.

Iga Swiateková po postupe do finále Roland Garros. Čítajte viac Swiateková zmietla Rusku. Vo finále narazí na mladú Američanku

No hneď v druhom geme zápasu sa Gauffovej nepozdávala intenzita a dĺžka výkrikov Talianky Trevisanovej po odohratí loptičky.

„Je to príliš hlasné, alebo nie?“ opýtala sa Gauffová hlavnej rozhodkyni, ktorou bola Srbka Mariana Veljovičová. Tá si ihneď uvedomila veľkú nespokojnosť Američanky.

Rafael Nadal Čítajte viac Novinár vyzradil Nadalovo tajomstvo. Prečo necíti bolesť v zranenej nohe?

„Hneď, ako bude príležitosť, tak sa s ňou o tom porozprávať,“ snažila sa Srbka upokojiť situáciu. „Nevadí mi to, ale keď trafí loptičku, stále kričí,“ doplnila sťažnosť Gauffová.

Američanke napokon hlasitosť súperky až tak nevadila a suverénnym spôsobom po setoch 6:3, 6:1 postúpilo do parížskeho finále.

Takto si žije elita. Kto sú dievčatá hráčov TOP10? Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Matteo Berrettini – Ajla Tomljanovičová...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Roland Garros #Cori Gauffová