Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozlúčka Nadala? Kráľ antuky vyjadril pred duelom s Djokovičom obavy

Môže to byť môj posledný zápas na Roland Garros, vyjadril sa pred duelom odvekých rivalov 13-násobný šampión z Paríža Rafael Nadal.

30.05.2022 11:40
3. Rafael Nadal Foto: ,
Rafael Nadal.
debata (2)

Nadal svojim vyjadrením vyvolal obavy z toho, že jeho čas odchodu do športového dôchodku sa nezadržateľne blí­ži.

Tohtoročný French Open začal pre Nadala ideálne, keď vyhral bez straty setu každý z prvých troch zápasov na podujatí.

Čas zápasu je známy

Utorňajšie štvrťfinále dvojhry Rafaelom Nadalom a Novakom Djokovičom odohrajú pod umelým osvetlením. Šláger medzi trinásťnásobným parížskym šampiónom a obhajcom titulu by sa na dvorci Philippa Chatriera mal začať o 20.45 h.

Drámu zažil až v osemfinále proti Kanaďanovi Felixovi Augerovi-Aliassimeovi, ktorému v kariére pomáha bývalý kouč Španiela Toni Nadal.

Ten musel v polovici zápasu opustiť centrálny dvorec, nakoľko nebol schopný sledovať dramatický duel. No 35-ročný Nadal to zvládol a môže sa tak zajtra postaviť proti Djokovičovi.

Top 20 hráčov s najvyššími zárobkami v tenise Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Dominic Thiem - Rakúsko, 28 926 837 dolárov

„Úprimne povedané, každý zápas, ktorý tu odohrám, môže byť posledným, ktorý tu na Roland Garros v mojej tenisovej kariére odohrám,“ priznal Nadal s tým, že do súboje proti Srbovi dá maximum.

Podľa Nadala je práve aktuálna svetová jednotka favoritom stretnutia. „Som si vedomý toho, čo sa môže stať a uvedomujem si, že to môže byť môj posledný zápas,“ dodal Nadal.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Rafael Nadal #Novak Djokovič #Roland Garros