Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vajda zavesil svoje plány na Instagram. Djokovič ihneď reagoval

Marián Vajda mal v utorok rušný deň. Najprv spoločne s Alexom Molčanom na tlačovej konferencii oznámili, že od 1. mája sa začala ich spolupráca. Renomovaný tenisový tréner potom informoval o tejto udalosti aj ostatný svet. Na sociálnej sieti Instagram.

04.05.2022 09:08
Marián Vajda Foto:
Marián Vajda s Novakom Djokovičom.
debata (2)

„Začína sa moja nová kapitola s Alexom Molčanom a jeho tímom. Teším sa na novú skúsenosť,“ napísal na Instagrame štatisticky najlepší tréner v histórii tenisu, ktorý doviedol Novaka Djokoviča k všetkých grandslamovým úspechom.

Netrvalo dlho a došla odpoveď. Od toho najpovolanejšieho, Vajdovi pod status prispel aj sám Djokovič. „Pomeee! Veľa šťastia obom. Samozrejme len v prípade, že nebudete hrať proti mne,“ pridal pár smajlíkov srbský tenista.

Foto: Instagram
Vajda, Djokovič

Ten údajne o Vajdových plánoch netušil, slovenský kouč sa o nich zmienil len Goranovi Ivaniševičovi na turnaji v Belehrade, kam ho pozvali a kde sa mu Djokovič poďakoval za 15-ročnú spoluprácu.

Vajda tvrdí, že sa rozišli v dobrom. Ako kamaráti. Impulz zrejme vyšiel zo strany Belehradčana, ktorý sa rozhodol viac sústrediť na grandslamové trofeje a nepotreboval okolo seba už taký veľký tím.

Marián Vajda Čítajte viac Vajda o konci s Djokovičom: Novak si vybral Ivaniševiča
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Marián Vajda