Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Moje srdce je zlomené. Djokovič sa emotívne vyjadril o Beckerovi

Po päť rokov trvajúcom procese súd v Londýne rozhodol, že Boris Becker si odsedí dva a pol roka. Prvýkrát reagoval na verdikt aj jeho bývalý zverenec Novak Djokovič.

01.05.2022 19:50
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič.
debata (1)

Boris Becker doplatil na ukrývanie majetku a pôžičky v hodnote 2,5 milióna libier v čase, keď vyhlásil bankrot. Šesťnásobný grandslamový víťaz sa môže dostať na slobodu po odpykaní si polovice trestu.

Pár dní po rozsudku sa pre anglické médiá vyjadril na adresu Beckera aj jeho bývalý zverenec Novak Djokovič. Uviedol, že správa ho hlboko zasiahla.

„Tá správa mi zlomila srdce. Je to môj dlhoročný kamarát. Boris je niekto, koho považujem za blízkeho a niekoho, kto prispel k môjmu úspechu,“ uviedol Djokovič.

Novak Djokovič Čítajte viac Trafil presne? Djokoviča nemusia v USA ani Británii, lebo je z Balkánu

Nechcel zachádzať do detailov ohľadom rozsudku no verí, že Becker náročné obdobie za mrežami zvládne čo najlepšie. „Moje srdce je naozaj zlomené. Som veľmi smutný z toho, čo sa mu stalo. Dúfam, že keď vyjde von, bude môcť normálne pokračovať vo svojom živote,“ skonštatovala svetová jednotka.

Djokovič si je vedomý, že takáto skúsenosť zmení človeka na zvyšok života a obáva sa, či to Becker psychicky zvládne. „Neviem, ako to s ním dopadne. Len sa za neho modlím. Dúfam, že to bude dobré najmä čo sa týka jeho duševného zdravia. To je tá najnáročnejšia časť,“ dodal srbský tenista.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Boris Becker