Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chystá návrat a pozýva domov. Federer spojil sily s hviezdou Hollywoodu

Roger Federer v najnovšej reklame propaguje Švajčiarsko spolu so známou herečkou Anne Hathawayovou.

15.04.2022 14:00
Roger Federer. Foto:
Roger Federer.
debata

V reklame hrá hlavnú úlohu po boku Hathawayovej práve 20-násobný grandslamový šampión Federer. V nej má hviezdna dvojica problém zistiť, ako vytvoriť ten najlepší propagačný spot pre organizáciu Switzerland Tourism.

Reklamu zverejnil Federer na svojom instagramovom účte. Bolo po druhýkrát v živote, čo sa švajčiarsky fenomén ukázal v reklame pre švajčiarsky cestovný ruch. V minulom roku sa v podobnom spote ukázal v spoločnosti Roberta de Nira.

Okrem propagácie rodnej krajiny sa Federer intenzívne pripravuje na návrat na tenisové kurty. 40-ročné Švajčiar vlani v auguste podstúpil tretiu operáciu kolena.

A aj keď ešte nič nie je oficiálne očakáva sa, že do súťažného kolotoča by sa mal vrátiť niekedy v priebehu tohto roka. Špekuluje sa o tom, že dejiskom jeho návratu má byť Wimbledon.

Alex Molčan. Čítajte viac Molčan: Preskočiť Federera v rebríčku? Bolo by to super, aj keď už nehrá

„Progres, ktorý robím každý deň, ma posilňuje vo viere, že budem zdravý a dostatočne silný, aby som sa vrátil na tenisový kurt na najvyššej úrovni,“ napísal vo Federer.

Federer vynechá celú antukovú sezónu a možno nebude ešte pripravený ani na Wimbledon. Federer sa prihlásil na septembrový Laver Cup.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #reklama #Roger Federer #Anne Hathaway