Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tenisti na dôchodku, o čo vám ide? Kyrgios si rypol aj do slovenskej legendy

Bol vyhláseným tenisovým bombardérom. Jeho podania dosahovali aj rýchlosť 230 km/h. Andy Roddick síce pred takmer 10 rokmi, v septembri 2012, ukončil kariéru, no patrí medzi nezabudnuteľné postavy z kurtov.

29.03.2022 15:02
Nick Kyrgios Foto: ,
Nick Kyrgios.
debata (1)

Tridsaťdeväťročný Američan nedávno zverejnil na twitteri humorne ladené video, v ktorom hráčom vysvetľoval, ako správne odhodiť raketu a nikomu pri tom neublížiť.

Mieru svojich emócií v uplynulom období neodhadli napríklad Alexander Zverevči Nick Kyrgios. Okrem nich spomenul Roddick aj Novaka Djokoviča, ktorý na US Open 2020 nešťastne trafil rozhodkyňu a diskvalifikova­li ho.

„Ja teraz zachránim všetkých týchto hráčov od zbytočnej drámy a naučím ich, ako hádzať raketou bez toho, aby sa dostali do problémov,“ povedal Roddick vo videu, cituje ho aj portál Sport.cz:

Vyše minútová odľahčená inštruktáž neušla ani Kyrgiosovej pozornosti. Nepozastavil sa však len pri Roddickovi, ale najmä pri Daniele Hantuchovej.

Zo slovenskej legendy, niekdajšej piatej hráčky svetového rebríčka, sa po úspešnej kariére stala komentátorka a tenisová expertka.

novak djokovič Čítajte aj Djokoviča za to vyhodili. Prečo pravidlá neplatia pre všetkých?

"Čo to má znamenať, že starí hráči na dôchodku dávajú rady súčasným hviezdam? Mám rád Andyho Roddicka a súhlasím s tým, že by sme sa mali mierniť s hádzaním rakiet a tak ďalej.

Ale, preboha, čítal som aj článok bývalej tenistky o Raducanuovej. Bez urážky, Raducanuová je už teraz väčšie meno než ona," napísal austrálsky búrlivák na twitteri.

Hantuchová o úradujúcej víťazke US Open, 19-ročnej Britke Emme Raducanuovej povedala, že od nevýrazných výsledkov po zisku prestížnej trofeje na newyorskom grandslame stráca rešpekt.

Viktoria Azarenková Čítajte aj Čo to robí? Azarenková sa čudne správa, Hantuchová ju kritizuje

V Miami podľahla už vo svojom úvodnom zápase Kateřine Siniakovej.

"Toto je pre Emmu ťažká prehra, pretože mala veľa šancí. Väčšinu zápasu bola lepšia. Lenže teraz je v situácii, keď ju chce každá súperka zdolať.

Rešpekt, ktorý si vydobyla medzi súperkami na US Open, zmizol. A to je škoda," uviedla Hantuchová.

Mimochodom, Raducanuovej česká premožiteľka sa s turnajom na Floride rozlúčila v 3. kole po tom, ako pre problémy s rebrami skrečovala zápas s Austrálčankou Dariou Savilleovou.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Hantuchová #Andy Roddick #Nick Kyrgios