Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Djokovič spoznal súpera v Indian Wells, no istotu víz do USA nemá

Osud štartu Novaka Djokoviča na prestížnom podujatí v Kalifornii má v rukách americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb.

09.03.2022 09:30
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič.
debata

Práve táto inštitúcia totiž môže udeliť Novakovi Djokovičovi víza potrebné na štart na turnaji BNP Paribas Open v Indian Wells.

Srbský tenista bol na podujatie prihlásený, vďaka čomu mu bolo jeho meno zaradené do pavúka turnaja. Djokovič má v 1. kole voľný žreb a v 2. kole sa má v sobotu stretnúť s víťazom dvojhry medzi Goffinom a Thompsonom.

Dubai Tennis Championship djokovič Čítajte viac Dobrá správa pre Djokoviča. Na Roland Garros môže štartovať

„Novak Djokovič je na zozname účastníkov turnaja a preto bol zaradený do žrebovania. Momentálne komunikujeme s jeho tímom,“ uviedli vo vyhlásení organizátori turnaja.

Podľa aktuálnych pravidiel by Djokovičovi vstup do USA povolený byť nemal. Ako uvádza stránka Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb z 3. marca, občania mimo USA, ktorí nie sú imigranti, sa musia preukázať očkovaním proti covid-19, aby mohli priletieť do USA.

Vajda Djokovič Čítajte viac Dojímavé slová. Djokovič posiela Vajdovi silný odkaz

Aj samotní organizátori v Indian Welss viackrát zopakovali že každý, kto bude chcieť štartovať na turnaji, musí byť očkovaný.

Djokovič dal jasne najavo, že je ochotný vynechať akýkoľvek tenisový turnaj namiesto toho, aby sa dal zaočkovať proti vírusu.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Novak Djokovič #Indian Wells