Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na očkovanie sa nepýtajte! Novinár odtajnil detaily z interview s Djokovičom

Priznanie Novaka Djokoviča, že po pozitívnom teste na koronavírus robil rozhovor s francúzskym novinárom z L’Equipe, zarezonovalo nielen tenisovým svetom.

12.01.2022 18:15
Austrália Tenis Djokovič situácia súd výhra... Foto: ,
Novak Djokovič počas tréningu v Melbourne.
debata (8)

Hviezdny Srb vraví, že to bola chyba. V stanovisku na sociálnych sieťach tiež uviedol, že deň po pozitívnom stere sa zúčastnil na akcii, kde pózoval približne s dvadsiatkou detí.

„Pozitívny výsledok testu som však obdržal až po tomto podujatí,“ uviedol Djokovič.

Na dohodnutý rozhovor so žurnalistom však už išiel vedomý si pozitívneho výsledku:

„O deň neskôr, 18. decembra som bol v mojom tenisovom centre v Belehrade, aby som splnil svoj dlhodobý prísľub a poskytol interview pre L'Equipe. Všetky ostatné naplánované aktivity som potom zrušil.“

Novak Djokovič Čítajte viac Vedel, že je pozitívny, no išiel na rozhovor. Djokovič verejne priznal chyby

Spomínaným novinárom, ktorého vraj Djokovič svojou neúčasťou nechcel sklamať, je Franck Ramella. Jeho slová o stretnutí so Srbom priniesli viaceré zahraničné médiá vrátane samotného francúzskeho denníka.

Ramella prezradil, že o pozitívnom teste svojho respondenta nevedel.

„Do svojho tenisového centra Novak Academy v Belehrade prišiel Djokovič s asi 90-minútovým meškaním, vo výbornej nálade a s rúškom na tvári,“ začal rozprávanie.

Novak Djokovič Čítajte viac Nevyhoďte ho, nie je to vrah, vyzýva Djokovičova mama. Kučera hovorí o facke

„Pokyny boli jasné: žiadne otázky týkajúce sa očkovania a úmyslov zúčastniť sa na Australian Open. Veľmi citlivé témy. Takže sme sa ho nepýtali, či sa dal pred rozhovorom otestovať. A ak áno, aký bol výsledok testu,“ dodal Ramella.

Počas 33 minút rozhovoru podľa jeho slov Djokovič odpovedal presvedčivo.

„Obaja sme boli chránení rúškami, vzdialení asi meter od seba za obdĺžnikovým stolom. Etienne (fotograf) ho požiadal, aby si počas rozhovoru na päť minút sňal rúško, Djokovič odmietol,“ uzavrel Francúz.

Spolu s fotografom odcestovali v nedeľu ráno naspäť do Paríža. V pondelok sa dali otestovať, obaja mali negatívny výsledok.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #Australian Open