Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slávny Srb prišiel do New Yorku a Američania ani slovo. Bojkotujú ho?

Najväčšou tenisovou správou uplynulých dní bolo potvrdenie účasti Novaka Djokoviča na US Open, ale v hlavných amerických médiách o tom nebolo ani slovo. Konkrétne denník USA Today a ani televízna spoločnosť CNN sa o tom vôbec nezmienili. Informuje o tom srbský denník Blic na svojom webe.

17.08.2020 08:58
Novak Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič.
debata (3)

„Najlepší svetový tenista pricestuje do New Yorku, aby takto rázne vyriešil niekoľkomesačnú dilemu, či sa zúčastniť na US Open alebo nie. Deň predtým však na CNN ani USA Today o tom nenájdete ani slovo. Iba Sports Illustrated napísal krátku správu s reakciou najlepšieho hráča na svete,“ napísal Blic. „Nebolo to pre mňa jednoduché rozhodnúť sa, lebo som čelil mnohým prekážkam aj výzvam. Všetko je za mnou a teším sa na súťažné zápasy,“ vyhlásil Djokovič.

Tridsaťtriročný zverenec Gorana Ivaniševiča a Mariána Vajdu si počas koronaprestávky prešiel viacerými mediálnymi turbulenciami najmä v súvislosti s organizovaním série exhibičných turnajov na Jadrane a jeho pozitívnym testom na koronavírus.

Okrem toho je všeobecne známe, že Djokovič nemá celosvetovo toľko fanúšikov ako jeho najväčší rivali Rafael Nadal a Roger Federer a jeho otec Srdjan Djokovič sa občas dostáva do kontrverzií s médiami aj niektorými súpermi.

Toto ste o Djokovičovi určite nevedeli Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
15. Na kurte odmieta piť studenú vodu, pretože...

V New Yorku nebude štartovať obhajca singlového titulu Španiel Rafael Nadal, pre zranenie bude chývať aj grandslamový rekordér Federer. „Vážim si a rešpektujem každého, kto venoval svoj čas a úsilie na organizáciu turnajov v New Yorku. Ja som pripravený predvádzať tam svoj najlepší tenis,“ dodal Djokovič, ktorý na US Open zvíťazil v dvojhre v rokoch 2011, 2015 a 2018.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Novak Djokovič #US Open 2020