Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Aj keď odpočíva, jej telo starne. Navrátilová schladila Serenino nadšenie

Je hrajúcou legendou, ktorá si vybojovala 23 grandslamových titulov vo dvojhre.

06.07.2020 07:55
Serena Williamsová, Martina Navrátilová Foto: ,
Martina Navrátilová a Serena Williamsová v roku 2015.
debata

Cez víkend sme priniesli fotografie z prípravy Sereny Williamsovej na reštart tenisovej sezóny v spoločnosti jej dvojročnej dcérky Alexis Olympiou.

Tridsaťosemročná Američanka sa nevie dočkať blížiaceho sa turnaja US Open. Ten budú sprevádzať prísne opatrenia, aby sa zamedzilo šíreniu koronavírusu.

Ak by sa jej podarilo vybojovať ďalší grandslamový titul, vyrovnala by rekord Austrálčanky Margaret Courtovej. Je však ešte v jej silách odniesť si z New Yorku trofej?

Tréner Patrick Mouratoglou srší sebavedomím a nepochybuje o tom. Nedávno povedal, že jeho zverenka tvrdo pracuje na tom, aby sa po dlhšom čase dočkala úspechu. Trúfa si naň aj Serena.

Podľa ďalšej legendy Martiny Navrátilovej je však Sereniným nepriateľom čas.

„Hrá proti nej. Upokojuje sa tým, že je v pohode. Áno, oddýchla si, ale jej telo starne, aj keď odpočíva a pauza bola dlhá. Myslím si, že bude pre Serenu ťažké, aby zostala motivovaná a udržala si rutinu,“ povedala česká rodáčka pre BBC.

Najlepšie zarábajúci tenisti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Sloane Stephensová - 9,6 milióna dolárov...

„Napriek tomu viem, že je stále nabudená. Túži po tom rekorde, bojuje oň už dosť dlho,“ dodala jedna z najlepších tenistiek v histórii, držiteľka historického maxima v súčte grandslamových triumfov v dvojhre, štvorhre a zmiešanej štvorhre (59).

debata chyba
Viac na túto tému: #Martina Navrátilová #Serena Williams