Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Keď zbadala v šatni nahú Serenu, týždeň nemohla spať. Bola taká...

Serena Williamsová je jednou z najlepších tenistiek všetkých čias. Bez debaty. V kolotoči WTA sa možno ani nenájde hráčka, ktorá by takéto tvrdenie rozporovala.

01.06.2020 05:56
Serena Williamsová Foto: ,
Serena Williamsová v netradičnom odeve na turnaji Roland Garros.
debata (90)

Nerobí to ani Rumunka Alexandra Candatuová, svetová 292. Pre domáce médiá však povedala story o prvom stretnutí s americkou legendou. Stalo sa tak počas jej prvej účasti na grandslamovom turnaji – v Melbourne 2012.

„Stretla som ju v šatni. Nikdy predtým som Serenu naživo nevidela,“ prezradila pre GPS Sport neznáma Rumunka. „Bola nahá. Zostala som šokovaná z toho, aká je veľká. Je to neuveriteľné,“ priznala 30-ročná rodáčka z Bukurešti s tým, že najbližší týždeň na nič iné nemyslela.

Pravda je taká, že medzi hráčkami asi silnejšiu tenistku nenájdete. Mimochodom, o svojej postave Serena prehovorila niekoľkokrát. Obzvlášť po tom, ako mnohí experti prirovnávali jej silu k chlapom.

Najlepšie zarábajúci tenisti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Sloane Stephensová - 9,6 milióna dolárov...

„Bolo to náročné. Ľudia vraveli, že som sa narodila ako muž. Len preto, že mám silné ramená. Bola som iná ako Venus: ona je vysoká, štíhla a krásna, ja som silná a svalnatá – a tiež krásna. Ale úplne iná ako ona,“ prezradila Serena.

Jedným z cieľov, ktorý mala ako 22-ročná, bola schudnúť a obliekať si konfekčnú veľkosť číslo 4. „Potom som si však uvedomila, že to sa nikdy nestane,“ priznala.

„To som predsa ja, toto je moja zbraň. Mašina. Pravda, kedysi som s tým mala problém, ale dnes môžem smelo povedať, že som rada tým, kým som,“ dodala.

Tenisové rakety? Takto plynul čas Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Výrobca: Henry Malings z Francis Street...
90 debata chyba
Viac na túto tému: #Serena Williams #Alexandra Candatuová