Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zraneného Kyrgiosa vypískali. Vulgárne sa vyvŕšil na divákoch

Na kurt sa vrátil po mesačnej absencii. Naposledy prehral v osemfinále Australian Open s Rafaelom Nadalom. Na tvrdom povrchu v mexickom Acapulcu sa však zdržal len polhodinu. Austrálsky búrlivák Nick Kyrgios pre zranenie skrečoval zápas s Ugom Humbertom.

26.02.2020 17:50
debata

Kyrgios v tom čase prehral prvý set 3:6. Turnajová šestka nebola vo svojej koži, evidentne ju trápilo zranené zápästie. Kyrgios strúhal grimasy, zranenie limitovalo spôsob jeho hry. Párkrát si zakričal a nechal sa ošetriť. Napokon usúdil, že ďalej to nejde.

Fanúšikovia reagovali na obhajcu titulu piskotom. Nepáčilo sa im, že dostali len 30 minút tenisu. Kyrgios ich správanie sa vyhodnotil ako nedostatok rešpektu.

„Môžem to mať v r*ti, kašlem na to. Nie som stopercentne zdravý, prišiel som to aspoň skúsiť. Pred turnajom som absolvoval mediálne aktivity, snažil som sa pomáhať a potešiť fanúšikov. Chcel som im dať aspoň kúsok tenisu. Sú nevďační, ser**m na nich,“ vravel Kyrgios na pozápasovej tlačovke.

„Trápia ma zdravotné problémy, no nie je to nič v porovnaní s tým, čo sa deje doma. Ľudia v Austrálii prišli kvôli požiarom o domovy. Vezmem si týždeň voľno a verím, že na turnaje v Indian Wells a Miami budem v poriadku,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nick Kyrgios