Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hrbatý rozprával kraviny. Žasnem, čo všetko povedal médiám, hnevá Kližana

Spolupráca Martina Kližana a Dominika Hrbatého sa po Roland Garros skončila. A na povrch vyplávali veci, ktoré mesiace hnevali nášho najlepšieho tenistu.

04.06.2019 22:28
SR Bratislava tenis DC Kanada Slovensko BAX Foto: ,
Martin Kližan (vľavo) a nehrajúci kapitán Dominik Hrbatý počas daviscupového stretnutia s Kanadou.
debata (23)

Kližan v rozhovore pre denník Šport si nedával servítku pred ústa. Priznal, že má problém s Hrbatého vyjadreniami pre médiá.

Jedno z nich mal povedať slovenský daviscupový kapitán v piatok pre denník Pravda. Hrbatý pred zápasom proti Karenovi Chačanovi vyhlásil, že Kližan vie, čo na ruského mladíka platí.

„V sobotu som videl, ako na neho viem hrať. Neviem, na čo takéto kraviny hovorí a vôbec s tým nesúhlasím,“ povedal Kližan pre Šport.

Pre niečo podobné nemal Kližan pochopenie ani pred daviscupovým zápasom proti Kanade. Hrbatý vtedy povedal, že Kližan patrí medzi najlepších antukárov na svete a na najpomalšom povrchu je lepší ako Denis Shapovalov. Kanaďan nakoniec vzájomný duel vyhral.

„Dominik by mal najmä začať premýšľať, čo hovorí. Niekedy totiž rozpráva také kraviny, že žasnem, ako môže niečo také povedať človek s takými skúsenosťami a v takom veku. V Kanaďanovi to, samozrejme, vyvolalo pocit: A just ho porazím. To mu dodalo percentá navyše, ktoré v tom tesnom zápase rozhodli,“ dodal aktuálne 55. hráč sveta.

Na tieto obvinenia zareagoval pre Šport aj Hrbatý. „Martin vedel a aj sám uznal, že proti Chačanovovi vie zahrať. Rus slovenské noviny určite nečítal… Čo sa týka Shapovalova, ťažko povedať. Na Davis Cupe sa každý vyhecuje. Moje tvrdenia nemajú nič spoločné s tým, že prehral. V tom zápase nebol uvoľnený ako v predchádzajúcich dueloch, lebo cítil tlak.“

23 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Kližan #Dominik Hrbatý