Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Rybáriková skončila v Moskve na rakete Sevastovove. Debakel Schmiedlovej

Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková prehrala za 127 minút 6:4, 5:7, 3:6 s nasadenou päťkou Lotyškou Anastasijou Sevastovovou v pondelňajšom stretnutí 1. kola dvojhry na turnaji WTA Premier Kremlin Cup v ruskej Moskve (dotácia 932 866 USD, tvrdý povrch).

15.10.2018 19:52
Francúzsko tenis Roland Garros 2. kolo Foto: ,
Magdaléna Rybáriková.
debata (3)

Tridsaťročná Rybáriková (39. v rebríčku WTA) a o dva roky mladšia Sevastovová (11.) odohrali druhé vzájomné stretnutie. Premiérovo sa stretli v súťažnom zápase pred šiestimi rokmi, keď v rámci kvalifikácie grandslamového US Open uspela v troch setoch Slovenka.

Dvojhra – 1.kolo:
Anastasija Sevastovová (Lot.-5) – Magdaléna Rybáriková (SR) 4:6, 7:5, 6:3

Karolína Schmiedlová zasa podľahla za 74 minút 0:6, 1:6 nasadenej šestke Chorvátke Donne Vekičovej v 1. kole na turnaji WTA International BGL BNP Paribas Luxembourg Open v luxemburskom Luxemburgu (dotácia 250 000 eur, antuka vonku).

Košická rodáčka má za sebou napriek nevydarenému vystúpeniu úspešnú jesennú časť sezóny. Na turnajoch WTA v japonskej Hirošime a uzbeckom Taškente sa dostala do štvrťfinále. Minulý týždeň sa predstavila na podujatí v rakúskom Linzi, kde sa z kvalifikácie prebojovala do osemfinále, v ktorom podľahla Belgičanke Van Uytvanckovej.

Dvojhra – 1. kolo:
Donna Vekičová (Chor.-6) – Karolína Schmiedlová (SR) 6:0, 6:1

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Magdaléna Rybáriková #Anastasija Sevastovová