Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Serena neobháji titul na Australian Open: Nie som tam, kde by som chcela byť

Tenistka Serena Williamsová sa odhlásila z Australian Open a nebude v Melbourne obhajovať titul. Tridsaťšesťročná Američanka, ktorá na začiatku septembra priviedla na svet dcéru Alexis Olympiu, sa ešte necíti dostatočne pripravená na to, aby na úvodnom grandslamovom podniku sezóny predviedla stopercentný výkon.

05.01.2018 07:26
Serena Williamsová Foto: ,
Serena Williamsová.
debata

Prvý zápas po pôrode na exhibícii v Abú Zabí na konci decembra bývalá svetová jednotka prehrala, Jelene Ostapenkovej z Lotyšska podľahla 2: 6, 6:3, 5:10.

„Po tom, čo som odohrala prvý zápas po pôrode, som si uvedomila, že hoci som superblízko, nie som ešte tam, kde by som sama chcela byť,“ uviedla Williamsová vo vyhlásení na snapchate.

Bývalá svetová jednotka naposledy hrala práve v Melbourne, kde ziskom 23. grandslamového titulu v kariére prekonala rekord Steffi Grafovej. Neskôr vyšlo najavo, že v tom čase už bola tehotná.

„Tréner a môj tím vždy hovorili: Pôjdeme na turnaje, keď budeš pripravená dôjsť až do konca. Mrzí ma, že vzhľadom na to musím povedať, že som sa rozhodla tento rok na Australian Open neštartovať,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Australian Open #Serena Williams