Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Kližan má na stole Hrbatého ponuku. Ako zareaguje?

Bol to aj jeho večer. Pocta veľkým úspechom, uznanie obrovskej bojovnosti a nezlomnosti. To všetko sa spolu násobilo, ak mal na sebe slovenský dres. Dominika Hrbatého uviedli v spoločnosti Henriety Nagyovej do Siene slávy Slovenského tenisového zväzu.

22.11.2017 10:28
Martin Kližan Foto: ,
Využije Martin Kližan ponuku od Dominika Hrbatého?
debata (4)

Niekdajší 12. hráč sveta, ktorý v roku 2010 ukončil bohatú kariéru, zostáva v tenisovom kolotoči. Dosiaľ pôsobil pri tureckom národnom tíme, odteraz by sa chcel viac venovať Slovákom.

V pozícii kapitána daviscupového mužstva – ak o tom v piatok rozhodnú funkcionári zväzu. Alebo aj priamo s jedným z jeho členov. Tým najtalentovanejším – Martinom Kližanom.

„Nech sa už hlasovanie o novom kapitánovi slovenského výberu skončí tak či onak, mám už aj iné plány. Budem spolupracovať s Národným tenisovým centrom na kempoch pre mládež, ktoré mali tento rok veľkú odozvu. A okrem toho som mal aj nejaké rozhovory s Kližanom,“ prezradil prekvapujúcu novinku Hrbatý.

Tenista roka 2017 Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Do Siene slávy STZ prijali Henrietu Nagyovú.

„Zatiaľ sme sa zhovárali iba o krátkodobej výpomoci, konkrétne o štyroch mesiacoch. Uvidím, ako sa rozhodne, aj od toho totiž budú závisieť moje budúcoročné plány,“ pokračoval vo svojich úvahách.

Kližan sa v uplynulom období na okruhu ATP trápil. V aktuálnej sezóne dokonca vypadol aj z elitnej stovky. V roku 2014 vyhlásil, že by si Hrbatého vedel predstaviť v pozícii vtedajšieho kapitána Miloslava Mečířa.

Kedy sa rozhodne o možnom partnerstve Kližan-Hrbatý?

„Neviem, možno si aj teraz nájdem smsku,“ podvedome siahol do vrecka, akoby v ňom hľadal svoj mobilný telefón.

„Stretli sme sa v nedeľu, rozprávali sme sa o finančných podmienkach našej prípadnej spolupráce. Svoju ponuku som mu už poslal a je teraz na ňom, či ju bude akceptovať. Ak áno, môžeme ihneď začať,“ uviedol víťaz šiestich turnajov ATP a semifinalista Roland Garros z roku 1999.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Kližan #Dominik Hrbatý