Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

NÁZOR: Vzor

Lesk, mihajúce sa lúče svetla, kúsok snobstva a občas aj preexponované emócie. Také bývajú rozlúčky. Šmrncnuté štipkou gýču vyvolajú chvíľkové dojatie, ktoré zväčša ešte v ten večer vyprchá.

17.11.2017 10:12
Exhibícia Tennis Champions 2017 Foto: ,
Daniela Hantuchová sa lúčila s profesionálnou kariérou.
debata (2)

Aj stredajšia šou, ktorá patrí Daniele Hantuchovej, je taká. Občas zábavná, inokedy zbytočne silená, či nezáživná. Do istého momentu nijako výnimočná – takto sa zväčša lúčia športovci. Ale.

Tridsaťštyriročná Slovenka zrazu urobí niečo nečakané. Vo chvíli, ktorá má patriť iba jej a nikomu inému, keď sa má vyhrievať na výslní a užívať si posledný veľký potlesk, "obráti reflektor“.

Na chlapíka v károvanej košeli zakasanej v rifliach, ktorý si vlastnú popularitu neužíva a o žiaru svetiel nestojí. Na Miloša Mečířa. Na svoj veľký vzor.

Tenis som prvýkrát videla v televízii, keď ste hrali vo finále na olympiáde v Soule. Boli ste mojou inšpiráciou, zaspávala som s mojou malou raketou a vašou podpísanou fotkou, prezradí Mečířovi.

Potom opäť vezme raketu a so svojím idolom odohrá poslednú výmenu. Publikum vstáva, tlieska, a neželá si nič iné, len aby loptička lietala z jednej strany na druhú aj naďalej.

Tenisová šou, ktorej Kim Clijstersová dala glanc, teraz dostala srdce. Z kurtu vanie človečina. A silná emócia. Tentoraz nezabudnuteľná.

Niekdajšia svetová päťka sa v posledný večer svojej veľkolepej a mimoriadne úspešnej kariéry vrátila na úplný začiatok. Kusisko svojej slávy venovala zlatému mužovi zo Soulu, ktorého ako dieťa tak veľmi obdivovala.

Miloš Mečíř bol vzorom na kurte a potom dlhé roky aj mimo neho. Daniela Hantuchová svojím prístupom prvú polovicu poslania profesionálneho športovca do bodky splnila. Teraz ju čaká tá druhá, náročnejšia. Bez rakety, obdivu aj potlesku.

V stredu večer začala výborne.

Daniela Hantuchová a jej kamarátka, belgická...
Dominik Hrbatý si pred zápasom s Tommym Haasom...
+7Daniela Hantuchová v objatí s Kim Clijstersovou.
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Hantuchová #názor #Miloš Mečíř