Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prežila masaker v Las Vegas. Bolo to desivé, priznala britská hviezda

Môže hovoriť o veľkom šťastí. Britská tenistka Laura Robsonová bola jednou z tých, ktorí prežili najtragickejší útok strelnou zbraňou v novodobých dejinách USA. Strelec Stephen Paddock zabil počas koncertu country hudby v Las Vegas 59 ľudí. Ďalších viac ako 500 utrpelo pri útoku zranenia.

03.10.2017 06:21
Laura Foto:
Laura Robson
debata (1)

Robsonová, aktuálne piata najlepšia tenistka Británie, navštívila koncert v meste kasín a zábavy. Pred začiatkom akcie zapózovala s typickým country klobúkom a fotografiu umiestnila na sociálnu sieť.

„Som v riadnom šoku, ale som v poriadku. Boli sme priamo pri tom. Najskôr to znelo ako ohňostroj. Bolo to desivé,“ uviedla 23-ročná tenistka.

Robsonová sa naposledy predstavila súťažne minulý týždeň na turnaji ITF v kalifornskom Templetone, kde vypadla v štvrťfinále.

V čase masakru bola v Las Vegas aj trojica anglických reprezentantov krikete Jade Dernbach, Tom Curran a Stuart Meaker.

„Neuveriteľná skúsenosť včera v Las Vegas. Hrozné, čo sa stalo, ale sme v poriadku. Modlím sa za všetkých, ktorých to zasiahlo,“ napísal na twitteri Curran.

Najhorší masaker v novodobých dejinách Spojených štátov, pri ktorom v Las Vegas zahynulo najmenej 58 ľudí a vyše 500 ďalších osôb utrpelo zranenia, má podľa polície na svedomí šesťdesiatšty­riročný Stephen Craig Paddock.

Muž, ktorý žil v posledných rokoch v seniorskej komunite v meste Mesquite v Nevade, asi 120 kilometrov od miesta tragédie, sa pred príchodom policajtov zastrelil.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #WTA #streľba #Las Vegas #masaker #Laura Robson