Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Žiadny alkohol, ale cola so soľou! Českí tenisti sa bránia, tvrdia, že boli triezvi

Prehra proti rebríčkovo slabšiemu súperovi a ešte aj blamáž. S takouto vizitkou v českých médiách odchádzali tenisoví reprezentanti z Holandska.

19.09.2017 15:32
Davis Cup Jebavý Foto:
Roman Jebavý si debut v českom daviscupovom tíme užíval plnými dúškami.
debata

Stretnutie, v ktorom viedli už 2:0 na zápasy, nakoniec prehrali 2:3. A aby toho nebolo málo, na ich špecialistu na štvorhru, Romana Jebavého, padol tieň podozrenia z pitia alkoholu počas duelu svojho spoluhráča Lukáša Rosola.

Na sociálnej sieti youtube sa totiž objavilo video, na ktorom Jebavý popíjal z dvoch fliaš od Coly. Nielen to, v jednom momente nahlas zahlásil aut, za čo ho hlavný rozhodca napomenul. Verejnosť sa tak mohla domnievať, že vo fľaši nebol populárny nealkoholický nápoj, ale niečo iné. Český daviscupový tím sa však bráni.

„Člen realizačného tímu pripravil Lukášovi Rosolovi Colu so soľou ako regeneračný nápoj. Namiešal tam však toho príliš veľa a hráči to začali ochutnávať. Podávali si to medzi sebou a napil sa aj Roman. Je neuveriteľné, čo sa dá v dobe sociálnych sietí vyrobiť. Chlapci tam sedeli šesť hodín, ak by naozaj popíjali alkohol, vyzerali by rozhodne inak,“ povedal pre iDNES.cz Karel Tejkal, tlačový hovorca tímu. Tvrdí, že video, ktoré sa objavilo na internete, bolo účelovo zostrihané.

debata chyba
Viac na túto tému: #Roman Jebavý