Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rybáriková: Muguruzovú som ešte tak dobre hrať nevidela. Zaslúžila si postup

Magdaléna Rybáriková po zápase proti Španielke Garbine Muguruzovej v semifinále Wimbledonu uznala, že súperka bola lepšia a zaslúžila si postup do finále.

13.07.2017 18:40
Magdaléna Rybáriková Foto: ,
Magdaléna Rybáriková v zápase proti Garbine Muguruzovej.
debata (1)

„Ak by mi niekto pred turnajom povedal, že budem v semifinále, brala by som to všetkými desiatimi. Ak by mi niekto pred semifinále povedal, že v ňom prehrám 1:6, 1:6…,“ začala svoje hodnotenie Rybáriková.

„Samozrejme, takto krátko po prehre mi nie je práve hej, pociťujem sklamanie. Celkovo je to však skvelé. Ak už som neuspela, tak takto je to možno lepšie ako prípadných 6:8 v treťom sete. Také tesné to však dnes veru nebolo,“ uznala.

„Súperka si kompletne zaslúžila víťazstvo. Rada by som si nabudúce počínala lepšie – aj kvôli publiku. Zopakujem však: ak by mi niekto pred turnajom povedal, že zájdem takto ďaleko, neprotestovala by som. Nepochybne mám za sebou vydarené podujatie,“ povedala Rybáriková podľa portálu WTA.

„Musím uznať, že Garbine odohrala úžasný zápas. Azda nikdy som ju nevidela hrať takto dobre. Samozrejme, ja som na začiatku bola trochu nervózna. Ona sa do toho hneď oprela, hrala veľmi rýchlo. Nedala mi veľa šancí čosi s tým urobiť. Pomaly každý jej úder mal takú dĺžku, že ma ním k ničomu nepustila,“ prezradila.

„Premožiteľke gratulujem a želám jej všetko dobré na finále. Dnes bola favoritka, a preto pod väčším tlakom ako ja, napospol sa očakávalo jej víťazstvo. Zvládla to absolútne vynikajúco. Ja som túžila odohrať kvalitný zápas, aby si to publikum mohlo užiť. Nemyslím si, že sa mi to podarilo, išlo to bleskovo,“ povzdychla si Rybáriková podľa webu turnaja," dodala.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Magdaléna Rybáriková