Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Venus má problém. Rodina usmrteného muža ju zažalovala

Rodina zosnulého Jeroma Barsona zažalovala tenistku Venus Williamsovú, ktorá zapríčinila dopravnú nehodu, pri ktorej zahynul spomenutý 78-ročný muž.

30.06.2017 21:22
Venus Williamsová Foto: ,
Venus Williamsová.
debata

Vo štvrtok vyšlo najavo, že Venus Williamsová zapríčinila dopravnú nehodu so smrteľnými následkami. Kolízia sa udiala 9. júna na Floride, keď bývalá svetová jednotka a víťazka 7 grandslamových turnajov prešla na svojej Toyote Sequoia úsek cesty v Palm Beach Gardens, kde aj býva, na červenú. Údajne v dôsledku toho, že zostala stáť v kolóne. Vzápätí narazilo do nej iné vozidlo. Riadila ho žena, ktorej manžel utrpel pri zrážke ťažké zranenia hlavy a o dva týždne neskôr im v nemocnici podľahol. Podľa očitých svedkov 37-ročná tenistka naozaj išla na červenú, informovala o tom polícia v Palm Beach Gardens s dôvetkom, že incident je v štádiu vyšetrovania. Williamsovú zatiaľ nepredvolali ani neobvinili.

Manželka nebohého Linda Barsonová polícii povedala, že pri náhlej zmene svetla na semafore už nemohla zastaviť svoje auto, a preto narazila do vozidla známej americkej tenistky. Williamsová vôbec nebola zranená a Barsonová iba ľahko. Tenistka v čase nehody nebola pod vplyvom alkoholu ani drog a tiež netelefonovala. Jej právnik oznámil, že musela zastaviť v strede križovatky v kolóne. "Bola to nešťastná nehoda a Venus vyjadrila najhlbšiu sústrasť rodine, ktorá stratila milovaného člena,“ uviedol vo vyhlásení právnik aktuálne jedenástej hráčky rebríčka WTA vo dvojhre Malcolm Cunnigham.

debata chyba
Viac na túto tému: #venus williamsová