Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Serena reagovala na výroky McEnroa a zapózovala s tehotenským bruškom

Bývalá svetová jednotka Serena Williamsová sa dištancovala od komentárov Johna McEnroa, ktorý sa zamýšľal nad tým, ako by sa Američanka presadila v mužskom tenise.

27.06.2017 13:50
debata

Tridsaťpäťročná hráčka, ktorá po triumfe na Australian Open prerušila kariéru pre tehotenstvo, svojmu krajanovi na sociálnych sieťach odkázala, nech ju zo svojich komentárov vynechá.

„Milý John, zbožňujem ťa a rešpektujem ťa, ale prosím, prosím, odpusť si vyhlásenia o mne, ktoré sa nezakladajú na faktoch,“ uviedla Williamsová a vyzvala McEnroa, aby rešpektoval jej súkromie.

„Ja sa tu snažím mať dieťa,“ dodala. McEnroe pri rozhovore, v ktorom propagoval svoju novú knihu, vyhlásil, že hoci je Williamsová bezpochyby najlepšou tenistkou v histórii, na mužskom okruhu by sa pohybovala okolo 700. miesta v rebríčku.

„Nikdy som nehrala s nikým, kto by bol na takomto mieste a ani na to nemám čas,“ uviedla Američanka, ktorá má na svojom konte rekordných 23 grandslamových titulov vo dvojhre. McEnroe vyhral na turnajoch veľkej štvorky sedem trofejí.

Okrem tweetov publikovala v utorok Williamsová na svojom Instagrame fotografiu z titulnej strany pripravovaného augustového čísla magazínu Vanity Fair, na ktorej ukázala tehotenské bruško.

debata chyba
Viac na túto tému: #John McEnroe #Serena Williams