Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Po rozprávkovom začiatku sezóny prišiel najhorší moment kariéry

Trénerom súčasnej slovenskej ženskej tenisovej jednotky Dominiky Cibulkovej bude aj naďalej kapitán fedcupovej reprezentácie SR Matej Lipták.

08.11.2014 12:24
Dominika Cibulková Foto: ,
Dominika Cibulková.
debata (1)

Aktuálne 11. hráčka svetového rebríčka WTA to potvrdila v rozhovore v sobotňajšom vydaní denníka Šport.

„Dohodli sme si termíny prípravy a budeme spolupracovať aj v budúcej sezóne,“ uviedla finalistka dvojhry na Australian Open 2014 v Melbourne. V nezmenenom zložení zostáva aj ďalšia časť realizačného tímu s fyzioterapeutkou Ivetou Stankovou a kondičným trénerom Róbertom Berešom.

Cibulková ukončila rok 2014 v závere októbra na koncosezónnom výberovom podujatí WTA Garanti Koza Tournament of Champions v bulharskej Sofii, na ktorom jej tesne ušiel postup zo skupiny do semifinále.

„Bola to najlepšia sezóna v mojej kariére, no mala dve rôzne časti. Prvé štyri mesiace boli úplne rozprávkové a všetko išlo ako po masle. Druhá polovica sezóny nedopadla podľa mojich očakávaní, ale získala som ďalšiu cennú skúsenosť,“ zhodnotila uplynulé tenisové obdobie Cibulková, ktorá nerada spomína predovšetkým na vyradenie v 1. kole US Open 15-ročnou Američankou Catherine Bellisovou: „Prehra s Bellisovou bola jednoznačne najhorší moment nielen v tejto sezóne, ale v celej kariére.“

Dvadsaťpäťročná Bratislavčanka si momentálne užíva dovolenkové chvíle, od 15. novembra ju čaká sústredenie v Tatrách a o týždeň neskôr odlieta na Floridu, kde sa bude pripravovať na novú sezónu až do Vianoc.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková #Matej Lipták