Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Päť hodín tvrdého drilu, v cieli úsmev na perách. Chára ukázal súperom chrbát

Športovec telom aj dušou. Zdá sa, že bez pohybu a prekonávania vlastných limitov nemôže legendárny hokejista Zdeno Chára ostať ani chvíľku. Najnovšie predviedol svoje schopnosti v triatlone.

05.12.2023 17:07
Zdeno Chára Foto:
Takto vyzerá Zdeno Chára po piatich hodinách športovania.
debata

Na víkendových pretekoch Clash Endurance Daytona sa 206 centimetrový športový fanatik nestratil a dokonca zaknihoval víťazstvo.

46-ročný rodák z Trenčína zvládol najrýchlejšie spojenie plávania, cyklistiky a behu a vo svojej kategórii Clydesdale zaznamenal prvé miesto časom 5:03:45 h.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zdeno Chara (@zeechara33)

Chára svojim úspešným päťhodinovým výkonom podporil aj Hoytovu nadáciu, ktorá sa snaží pomáhať deťom s postihnutiami začleniť sa do každodenného života.

„Ako dieťa som bol veľkým fanúšikom cyklistiky. Behanie bolo vždy veľkou súčasťou prípravy hokejistov z východnej Európy. Tieto dva športy boli vždy veľkou súčasťou môjho vyrastania,“ uviedol Chára pre Triathlon Magazine.

Zdeno Chára Čítajte viac Hora svalov aj parádny výkon. Chára dokončil maratón v New Yorku, čas z Bostonu výrazne skresal

Vďaka bežeckým a cyklistickým aktivitám spoznal ľudí, ktorí ho usmernili aj k bližšiemu spoznávaniu triatlonového sveta. „Som za to vďačný, pretože táto komunita je vrúcna a ochotná pomáhať vždy, keď mám nejakú otázku,“ doplnil Chára.

Zaujímavosťou je, že cieľ pretekov Clash Endurance Daytona bol priamo na slávnom motoristickom autodróme Daytona International Speedway, na ktorom sa každoročne uskutočňuje ostro sledované podujatie Daytona 500.

Nestarnúci Zdeno Chára na Bostonskom maratóne Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Zdeno Chára v pondelok zabehol svoj prvý...
debata chyba
Viac na túto tému: #triatlon #Zdeno Chára