Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čo sa to deje? Fanúšikovia Vlhovej hromžili na JOJ Šport. Z prvého kola nemali nič

Z priameho prenosu úvodného kola obrovského slalomu žien v Killingtone nemali slovenskí priaznivci skoro nič. Jazdy najlepších pretekárok, vrátane Petry Vlhovej, neustále prerušovali technické problémy.

25.11.2023 19:09
754623445 Foto:
Zlyhanie televíznej techniky znechutilo sobotný podvečer mnohým priaznivcom.
debata (3)

V priebehu prenosu na celú situáciu zareagovala televízia vyjadrením na sociálnej sieti. „Vážení diváci, ospravedlňujeme sa za technické problémy pri vysielaní obrovského slalomu v americkom Killingtone. Komplikácie sú zo strany dodávateľa signálu priamo v dejisku pretekov,“ vysvetlila JOJ Šport.

Napriek vysvetleniu sa na adresu televízie spustila veľká vlna hnevu priaznivcov a pokazený podvečer s dlho očakávanej udalosti jej dávali v mnohých nepekných statusoch dôrazne najavo. A nešlo pritom len o prenosové problémy.

Mikaela Shiffrinová Petra Vlhová Čítajte viac Prekliata beštia východu. Shiffrinová to má s Vlhovou 5:0. Sebavedomá Liptáčka to chce zmeniť

„To komentátorské duo je ešte väčšia katastrofa ako kvalita toho prenosu,“ napísala jedna z komentujúcich Zuzana Kubíková. Ďalší postreh pridal Rasťo Gajdošík. „Amaterizmus. A to nehovorím iba o tomto prenose. Myslím aj hokej futbal.“

Na obhajobu televízie treba povedať, že signál vypadával napríklad aj na rakúskej ORF. Tam sa však nesnažili komentovať zo štúdia, ale prenos jednoducho zrušili a prepli vysielanie skokov na lyžiach.

Komentátorská dvojica Peter Brunner a expertka Nicole Hospová sa snažili publikum uspokojiť aspoň komentovaním bez obrazu. To sa však režisérovi zjavne nepáčilo. Dôvodom technických problémov bolo podľa Krone zlyhanie prenosu do Európy.

Krásny a luxusný dom Mikaely Shiffrinovej Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Prejdite sa po dome elitnej lyžiarky Mikaely...
3 debata chyba