Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šialené scény na golfe. Američan trafil na prvý šup a pivá lietali z každej strany

Fanúšikovia sa na golfovom turnaji série LIV v austrálskom Adelaide postarali o nezabudnuteľné scény. Nečakanú reakciu rozvášneného davu spôsobila presná rana Američana Chasa Koepku na 12. jamke.

23.04.2023 17:00
LIV Golf Foto: ,
Chase Koepka ďakujem fanúšikom za unikátnu pivovú sprchu.
debata

Koepkovi sa podaril neuveriteľný úder, takzvaný hole-in-one a to čo nasledovalo z tribún muselo prekvapiť aj samotného gólfistu.

Radosť z výnimočného golfového momentu prejavili priaznivci tým, že hlava-nehlava začali na green hádzať jednu plastovú fľašu s pivom za druhou. Pozrite si krásny úder a následné oslavy:

Sám Koepka v pozadí s lietajúcimi pivami skákal od radosti a bojal svojho nosiča po tom, čo na oslavu hodil golfovú palicu na zem. Zablahoželali mu aj partneri v skupine Ian Poulter a Paul Casey.

Američan napokon obsadil na turnaji v Adelaide delené 24. miesto s výsledkom –10 a za víťazom Talorom Goochom zaostal o deväť rán.

Koepka po neuveriteľných scénach na Twitteri napísal: „Deň, na ktorý nikdy nezabudem, ďakujem Adelaide za to, že si tento moment urobila výnimočným!“

09. Tiger Woods Čítajte viac Bolestivý pohľad. Tiger Woods aj dva roky po autonehode stále kríva, na turnaji dosiahol rekord no predčasne skončil

Hviezda série LIV Phil Mickleson uviedla, že „alkohol tiekol prúdom“ v Adelaide, kde boli bolo vypredané počas všetkých troch dní turnaja.

Mickleson povedal: „Počas posledných pár jamiek alkohol tiekol prúdom, to je skvelé a možno by to mohlo byť trochu hlasnejšie. Ale to je to, čo chceme," pochvaľoval si atmosféru golfista.

Golfová hviezda Paige Spiranacová Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Paige Renee Spiranacová sa narodila 26. marca...
debata chyba
Viac na túto tému: #Adelaide #Phil Mickelson #LIV golf #chase koepka