Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zosmiešnila iné matky. Olympijská legenda predviedla rýchle nohy na športovom dni

Jamajská šprintérka Shelly-Ann Fraserová-Pryceová je zvyknutá súperiť s najrýchlejšími ženami na svete. Tentokrát sa zapojila do pretekov rodičov na školskom športovom dni svojho syna.

02.04.2023 08:35
Shelly-Ann Fraserová-Pryceová Foto:
Shelly-Ann Fraserová-Pryceová.
debata

36-ročná Fraserová-Priceová vyhrala olympijské zlato na 100 m v Pekingu 2008 a Londýne 2012 a triumfovala aj v štafete na 4×100 m v Tokiu 2020.

Desaťtisícové štadióny a lukratívne mítingy teraz vymenila za prašnú trať počas športového dňa, ktorý organizovala škola jej päťročného syna Zyona. Jamajčanka nemala so súperkami žiadny súcit a po pár metroch bolo po všetkom. Pozrite sa, ako im ukázala chrbát:

Proti tretej najrýchlejšej žene histórie na najkratšej trati nemali iné matky žiadnu šancu. Ich súperka má na 100 m osobný rekord 10,60 sekundy.

Šprintérka oblečená v modrom tričku a šiltovke vyletela po rovinke takou rýchlosťou, že ju ledva stihol zachytiť jeden z rodičov pri trati.

Kimberly Garcíová Leónová Čítajte viac Po vyše troch desaťročiach. Slovensko videlo atletický svetový rekord

Fraserová-Prycová mala z víťazstva takú radosť, že sa dokonca ohlásila na Facebooku, aby oslávila jeden z najjednoduchších triumfov svojej kariéry. „Každý bod sa počíta,“ napísala na sociálnej sieti.

Fanúšikovia sa pod jej statusom zapojili do komentovanie a viacerí z nich boli z rýchlosti Jamajčanky nadšený. No našli sa aj negatívne reakcie.

„Prečo toto urobila? Nemusela zahanbiť iných rodičov,“ napísal jeden z nich. „Toto je šikanovanie. Rodič, ktorý skončil na druhom mieste by mal žiadať doživotnú ochranu,“ doplnil ďalší.

Najstaršie atletické svetové rekordy Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Florence Griffithová-Joynerová - beh na 100...
debata chyba
Viac na túto tému: #atletika #Shelly-Ann Fraserová-Pryceová #šprint