Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kung fu kop a červená pre Škriniara. Jeho agent zatiaľ priznal rokovania s inými klubmi

Situácia okolo slovenského futbalistu Milana Škriniara sa pomaly rozmotáva. Obranca, ktorému v lete v Interi Miláno vyprší kontrakt, už vie, že po tomto termíne zmení klub. Vo svojom tweete to naznačil už aj renomovaný futbalový novinár Fabrizio Romano.

23.01.2023 22:32 , aktualizované: 23:31
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar bol z druhej žltej karty a následnej červenej poriadne prekvapený.
debata (2)

Podľa neho rodák zo Žiaru nad Hronom po sezóne na San Sire nezostane. Škriniar vraj rokuje s Parížom St. Germain ale aj s inými klubmi.

Romano sa odvoláva aj na Škriniarovho agenta Roberta Sisticiho, ktorý v rozhovore pre talianske spravodajstvo Telenord vyhlásil, že to bol Inter, kto sa ako prvý pokúsil Škriniara predať.

Agent nahlas potvrdil, že jeho klient plánuje budúcnosť mimo Interu Miláno. Na otázku, či prebiehajú rokovania s PSG, Sistici odpovedal: „Áno, rovnako aj s inými netalianskymi klubmi.“

Na otázku, či existuje možnosť dohodnúť sa s Nerazzurri na novej zmluve, agent odpovedal, že „momentálne takáto možnosť neexistuje“.

„Každý, kto pozná Milana, tiež vie, že preukazuje profesionalitu a lojalitu a že vždy urobí všetko pre to, aby si ctil dres klubu, za ktorý hrá, klubu, ktorý mu toho veľa dal a ktorému dáva zo seba to najlepšie.“

„Potom sú však určité situácie, ktoré sú mimo našej kontroly, ktoré hráčovi neuľahčujú veci a tiež bránia správnej atmosfére,“ dodal Sistici.

„Pravdou je, že rozhodnutie predať Milana Škriniara urobil Inter už minulé leto,“ poznamenal agent.

Najprv chceli predať Škriniara

„Boli sme o tom informovaní, potom však rokovania zlyhali a opäť nás len informovali. Očividne nič nezáviselo od nás. Odvtedy si Milan plní svoju zmluvu s maximálnou profesionalitou,“ povedal Sistici.

Stanislav Lobotka Čítajte viac Záujem Realu Madrid? Žiadne prekvapenie. Klenot Neapola Lobotka rozdeľuje i panuje

„Minulú jeseň sme reagovali na všetky žiadosti o stretnutie, ktoré klub predložil – po sérii rokovaní sme navrhli našu finančnú požiadavku a následne nám klub v novembri predložil vlastnú ponuku.“

„Asi o mesiac neskôr, tesne pred Vianocami, som oznámil Interu rozhodnutie neprijať ich návrh. V tom čase som tiež informoval riaditeľov Nerazzurri Marottu a Ausilia, že budeme načúvať ponukám z iných klubov,“ dodal.

Talianske médiá informujú, že najväčším favoritom na zisk Škriniara je momentálne Paríž St. Germain. Veľa naznačil aj tréner PSG Christophe Galtier.

2. Kylian Mbappé Čítajte viac Ďalšie dejstvo nechutnej prestrelky. Mbappé sa oplatil Martinézovi rovnakou mincou

Neviem, či Milan Škriniar príde túto zimu alebo toto leto. Uvidíme. Sledujeme ho už dlhšiu dobu, bola šanca, že sa k nám pridá už uplynulé leto, " vyhlásil Galtier po dnešnom pohárovom dueli.

Záujem o jeho služby však majú aj anglickí giganti – manchesterské kluby City a United, ale aj Liverpool, Tottenham, či Newcastle.

Isté teda je, že Škriniar odíde v lete zadarmo. Kam, to sa uvidí možno už počas najbližších dní.

Červená karta a prehra

Zatiaľ čo Sistici talianske médiá informoval o tom, aká je situácia okolo slovenského obrancu, ten dostal v pondelňajšom domácom zápase s Empoli červenú kartu.

Stalo sa tak už v 40. minút a veľký favorit napokon v domácom dueli prehral 0:1. Podľa fotografií na sociálnych sieťach i v priloženom videu (od času 1:36) vidieť, že Škriniar predviedol hororový zákrok.

Výsledky Serie A – 19. kolo

Inter Miláno – FC Empoli 0:1 (0:0)
Gól: 66. Baldanzi. ČK: 40. ŠKRINIAR (Inter) po druhej ŽK
FC Bologna – US Cremonese 1:1 (0:0)
Góly: 55. Chiriches (vlastný) – 50. Okereke (z 11 m)

Červená karta Milana Škriniara Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Kľúčový moment duelu. Milan Škriniar vidí...
Načítavajú sa športové výsledky...

Standings provided by SofaScore LiveScore

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar