Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

OUR MEDIA SR prichádza opäť s novým projektom. Spúšťa Športweb.sk

Vydavateľstvo OUR MEDIA SR spustilo 16. 1. 2023 nový portál pre športových fanúšikov Športweb.sk. Po spustení portálov Pravda.sk, Varecha.sk, Ahojmama.sk a Mediaklik.sk, ide o ďalšiu webovú stránku, ktorá ponesie vlastný brand.

16.01.2023 12:00
sportweb Foto:
debata

Nový športový portál vznikol ako potreba prinášať užívateľom stále nové a lepšie zážitky pri návšteve webových portálov patriacich pod vydavateľský dom OUR MEDIA SR. Spĺňa požiadavky modernosti, je plne responzívny, pre užívateľa jednoduchý a intuitívny. Užívatelia na webovom portáli nájdu široké spektrum správ z rôznych oblastí športu, názory skúsených redaktorov, rozhovory s najväčšími hviezdami športu či nadstavbu vo forme vynikajúco spracovaných nadčasových tém.

Nový športweb.sk vznikol po dlhodobom testovaní správania sa užívateľov šport.pravda.sk. Na základe toho mohol vzniknúť web, ktorý je maximálne prispôsobený potrebám čitateľov športových stránok na Pravda.sk. O jeho dizajn a funkcionalitu sa pričinil webdesigner Martin Minarovič, ktorý pracoval na viacerých projektoch vydavateľstva.

Foto: Pravda
logo sportweb

Logo nového športweb.sk je dynamické s jednoduchým fontom, ľahko použiteľné na responzívnom dizajne samotnej stránky, ktorú charakterizuje modrá farba. Tá bola nosným prvkom na podstránke šport.pravda.sk, z ktorej nový brand športovej stránky športweb.sk vychádza.

Na čo všetko sa môžu užívatelia nového portálu tešiť, prezradil Adam Zelinka, šéf športovej redakcie: „V porovnaní s pôvodnou podstránkou šport.pravda.sk pribudli viaceré novinky. Výrazne sme doplnili výsledkový servis, zatraktívnili celkový vzhľad stránky, rozšírili sme obsah. Okrem toho sme sa sústredili na vylepšenie najžiadanejších správ z oblasti hokeja, futbalu, cyklistiky či lyžovania. Ostáva aj obľúbený Ofsajd, kde nájdu čitatelia odľahčenejšie témy zo sveta športu.

Dlhoročná úspešnosť športovej časti nášho nosného webu pravda.sk nás prirodzene priviedla ku kroku vytvoriť samostatne komunikovaný športový portál, ktorý však naďalej ostáva pod doménou pravda.sk,“ prezradil Ľuboš Kamenistý, šéf obsahu vo vydavateľstve OUR MEDIA SR.

Náhľad stránky športweb.sk Foto: Pravda
screenshot sportweb Náhľad stránky športweb.sk

Športová sekcia patrí dlhodobo k TOP 3 podstránkam na portáli pravda.sk. V decembri 2022 dosiahla svoje historické maximum v počte PV. Pri takmer 12,3 mil. pozretí stránky sa dostal šport.pravda.sk medzi 3 najväčšie športové weby na Slovensku.

To, aké silné postavenie má náš šport na slovenskom trhu, si všímajú aj naši obchodní partneri a tešíme sa veľkému záujmu o spoluprácu s našou športovou sekciou. Pre našich klientov sa snažíme vytvárať špeciálne projekty, prostredníctvom, ktorých ponúkneme pre našich čitateľov atraktívne formy reklamy s pridanou hodnotou. Pre našich klientov to znamená, že dokážu osloviť vybrané cieľové skupiny nenásilne a oveľa efektívnejšie,“ vyjadril sa k novej športovej stránke Ladislav Ollé, obchodný riaditeľ vydavateľstva.

Redakčný tím nového portálu športweb.sk Foto: Pravda
Šporťáci Redakčný tím nového portálu športweb.sk

Našou ambíciou je udržať sa v TOP 3 medzi športovými portálmi a ponúkať čo najaktuálnejšie správy zo svetového aj domáceho športu a taktiež prinášať nadčasové témy, rozhovory so známymi aj menej známymi športovcami a zaujať nielen bežného čitateľa športových správ, ale najmä zarytých športových fanúšikov rôznych športov,“ dodal Adam Zelinka.

debata chyba
Viac na túto tému: #šport #portál #športweb.sk