Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Knokaut v 1. kole. Mayweather rozplakal japonskú hviezdu

Bývalý americký profesionálny boxer Floyd Mayweather zdolal v pondelňajšej exhibícii v Saitame japonského kickboxera Tenšina Nasukawu.

31.12.2018 17:31
Japan Mayweather Nasukawa Boxing Foto: ,
Floyd Mayweather a japonský kickboxer Tenšin Nasukawa po exhibícii v Saitame.
debata

Trikrát ho poslal na podlahu a roh domáceho bojovníka hodil uterák do ringu už po 2 minútach a 19 sekundách úvodného kola z troch vypísaných.

Štyridsaťjedenročný Mayweather sa predstavil prvýkrát, odkedy v auguste 2017 zaokrúhlil proti Írovi Conorovi McGregorovi svoju profibilanciu na 50–0. Za silvestrovské vystúpenie v Japonsku, ktoré sa pre jeho meškanie posunulo o približne dve hodiny, zinkasoval deväť miliónov amerických dolárov. O 21 rokov mladší Nasukawa začal aktívne, no rozdiel v sile bol markantný.

„Ďakujem vám, bolo to o zábave a tá sa podarila. Sme minulosť, prítomnosť a budúcnosť športovej zábavy. Ďakujem Tenšinovi, toto sa neráta do našej bilancie, stále sme neprehrali. Je skvelý šampión a skvelý bojovník. Kariéru som ukončil, nechystám sa obnoviť boxerskú činnosť. Vrátil som sa len pre radosť ľudí v Japonsku,“ povedal Američan na webe mirror.co.uk.

debata chyba
Viac na túto tému: #box #Floyd Mayweather #Tenšin Nasukawa