Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V bratislavskom IMETe vyvrcholí squashová sezóna

Bratislavské centrum IMET bude v sobotu 6. mája dejiskom záverečných bojov slovenskej extraligy, 1. ligy a 2. ligy v squashi.

05.05.2017 11:14
squash Foto:
Squashový majstrer republiky pre rok 2017 Tomáš Tóth.
debata

Do záverečného Final Four sa prebojovali najlepšie štyri tímy z každej súťaže. V rámci extraligy ide o družstvá: IMET Bratislava ”A”, Master squash crew A Bratislava, TAP Hlohovec a IMET Bratislava ”B”. Obhajcom titulu je IMET Bratislava ”A”, ktorý je aj teraz najväčším favoritom. Zaujímavosťou je, ža vo farbách Hlohovca sa predstaví aj Daniel Mekbib, český reprezentant, ktorý na nedávnych majstrovstvách Európy porazil aj hráča zo svetovej päťdesiatky.

V prvej lige boli najlepšími tímami sezóny boli Pohoda Trnava, Fajn club Bratislava A, Adequart Bratislava a SquashPark Martin. Podľa papierových predpokladov by postup do extraligy nemal ujsť trnavským squashistom, ktorí počas celej sezóny neokúsili trpkosť prehry ani v jednom prípade.

Štyrmi najlepšími tímami druhej slovenskej ligy boli Rekreativo Košice, Fajn Club B Bratislava, Veteráni Žilina a Squash Liptov B. Počas sezóny sa najviac darilo košickým squashistom, ktorí až po zaistení prvého miesta povolili z nasadeného tempa a v posledných dvoch kolách utŕžili jediné dve prehry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #squash