Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Srdečne gratulujem. Prezidentka Čaputová blahoželala Sabbatinimu

Prezidentka SR Zuzana Čaputová zablahoželala golfistovi Rorymu Sabbatinimu k striebornej medaile, ktorú získal v nedeľu na olympijských hrách v Tokiu.

01.08.2021 10:36
Rory Sabbatini Foto: ,
Rory Sabbatini a jeho prvý odpal na osemnástej jamke.
debata (2)

"Reprezentant Slovenska v 4. kole turnaja vytvoril olympijský rekord ihriska a vybojoval pre Slovensko ďalšiu striebornú medailu.

Srdečne gratulujem a pozdravujem do Tokia všetkých slovenských športovcov a športovkyne," uviedla Čaputová na sociálnej sieti.

Veľká medailová jazda Roryho Sabbatiniho Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Rory Sabbatini hral v nedeľu ako pánboh.

Sabbatini vytvoril olympijský rekord ihriska so skóre desať pod par. Pre Slovensko vybojoval premiérový cenný kov v golfe.

Olympijskou šampiónkou sa v uplynulých dňoch stala slovenská strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková v trape, ďalšie striebro dosiahol vodný slalomár Jakub Grigar v disciplíne K1.

clanok Dávame do pozornosti OH Tokio 2020: pozrite si kompletný program

Ďalšie hlasy

Boris Kollár (predseda NR SR): Gratulujem, veľká vďaka. Je to tam, Slovensko má ďalšiu striebornú medailu.

Karol Kučera (splnomocnenec vlády pre šport): Srdečná gratulácia Rorymu Sabbatinimu, ktorý dnes zahral desať pod par vo finálovom kole, k neuveriteľnému výkonu a zisku striebornej medaily. Tento výnimočný úspech a vzorová reprezentácia určite prispeje k propagácii tohto krásneho športu na Slovensku a bude motiváciou pre ďalších našich mladých golfistov. Ďakujeme

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Tokio 2020 #Zuzana Čaputová #Rory Sabbatini