Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cibulková oznámila prvé výsledky chudnutia. Po dvojtýždňovej diéte zverejnila počet zmiznutých kilogramov

Za svoju profesionálnu športovú kariéru mala pred sebou mnoho tenisových výziev, ktoré zdolala. Raketu už ale Dominika Cibulková zavesila na klinec. Zamerala sa na výzvy v osobnom živote.

07.11.2023 20:06
Dominika Cibulková Foto:
Dominika Cibulková.
debata (21)

Jednu poriadnu si slovenská extenistka, ktorá bola v rebríčku WTA najlepšie na 4. mieste, vymyslela pred pár týždňami. Chce výrazne schudnúť. Sympatická blondínka, ktorá žije v Bratislave, prezradila, ako na tom zatiaľ je.

Schudnúť dvadsaťdva kíl v nasledujúcich ôsmich mesiacoch. Presne taký je plán niekdajšej tenistky a dnes už aj dvojnásobnej maminy, ktorý zverejnila na sociálnej sieti v priebehu októbra.

Po štrnástich dňoch sa víťazka Turnaja majsteriek 2016 rozhodla zistiť, koľko kíl už zhodila.

Dominika Cibulková Čítajte viac Cibulková sa dala na vážny boj. Vraví, že sa opäť chce páčiť sama sebe a zhodiť 22 kilogramov

„A ide sa na prvé váženie. Dva týždne za mnou,“ napísala Cibulková na instastories k fotke vo výťahu. Následne oznámila svojim followerom, ktorých má na Instagrame takmer pol milióna, že už má proces za sebou. „Tak dámy a páni, je to tu,“ doplnila.

V nasledujúcej „storke“ už svojim fanúšikom odhalila, ako je na tom po dvojtýždňovom chudnutí.

„Ja dnes, ja pred dvoma týždňami,“ uviedla 34-ročná Cibulková k dvom obrázkom, na ktorých je ukázaný jej progres. A koľko kíl sa vlastne zbavila? „Mínus 3 kilogramy!“ radovala sa finalistka Australian Open 2014.

Začiatok má teda Cibulková veľmi slušný. Zatiaľ ide podľa plánu.

Hviezdna Dominika Cibulková krstila dcérku Ninku Fotogaléria - 91 fotiek Všetky fotky
Dominika Cibulková krstila svoju dcérku v Dóme...
21 debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #Dominika Cibulková