Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cibulková sa dala na vážny boj. Vraví, že sa opäť chce páčiť sama sebe a zhodiť 22 kilogramov

Čoskoro uplynú štyri roky od momentu, kedy tenistka Dominika Cibulková ukončila svoju hviezdnu kariéru. Odvtedy porodila dve deti a pribrala pár kilogramov navyše. Teraz sa ale sympatická Slovenka rozhodla pre razantnú zmenu.

03.11.2023 09:42
Dominika Cibulková Foto:
Dominika Cibulková.
debata (8)

Čaká ju veľká výzva. Niekdajšia svetová štvorka sa rozhodla pre radikálnu zmenu. Svojim followerom na sociálnej sieti oznámila, že v horizonte niekoľkých mesiacov chce výrazne ubrať na váhe.

"Je to pre mňa veľká vec. Idem s kožou na trh a rozhodla som sa, že počas nasledujúcich mesiacov sa chcem vrátiť späť do formy. V ďalších ôsmich mesiacoch chcem schudnúť 22 kíl,“ oznámila bratislavská rodáčka vo videu na instagrame.

Okrem toho tiež uviedla, že chce svoju premenu postupne na sociálnej sieti dokumentovať. Hlavný dôvod je ten, aby tým motivovala ľudí, ktorí chcú zhodiť pár prebytočných kíl, avšak doteraz sa k tomu neodhodlali.

„Ak to pomôže čo i len jedinému človeku, bude to pre mňa úspech,“ priznala finalistka Australian Open 2014. „Šport ma naučil disciplíne a pevnej vôli, ktorú chcem využiť na dosiahnutie tohto cieľa. Chcem sa znova páčiť sama sebe,“ dodala na záver.

Cibulková presedlala v posledných rokoch z role tenistky na rolu mamičky. Pred tromi rokmi sa jej narodil syn Jakub a nedávno v marci privítala na svete dcérku Ninu.

Obe deti sa narodili v luxusnej klinike vo Viedni. Svoje ratolesti vychováva spoločne so svojim dlhoročným manželom Michalom Navarom, za ktorého sa vydala v roku 2016.

Hviezdna Dominika Cibulková krstila dcérku Ninku Fotogaléria - 91 fotiek Všetky fotky
Dominika Cibulková krstila svoju dcérku v Dóme...
8 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková