Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po dieťati ďalší krok. Tajomná fotka hviezdnej Bencicovej. Bude svadba so Slovákom?

Začiatkom novembra švajčiarska tenistka Belinda Bencicová oznámila, že je tehotná s partnerom a slovenským kondičným trénerom Martinom Hromkovičom. Posledný príspevok na Instagrame naznačuje ďalšiu životnú udalosť v živote zaľúbencov.

26.11.2023 07:31
Belinda Bencicová a Martin Hromkovič Foto:
Belinda Bencicová a Martin Hromkovič.
debata (1)

Na sociálnej sieti zverejnila Bencicová čiernobielu fotografiu, na ktorej má ruku položenú na tej Hromkovičovej. A na prste sa jej ligoce do objektívu nasmerovaný prsteň.

Bencicová v instagramovom príbehu síce neprezrádza, či sa dvojica zasnúbila. Ale podľa Blicku to veľmi jasne naznačuje, nielen že sa dvojica stane rodičmi, ale že je čerstvo zasnúbená.

Snímka príspevku Belindy Bencicovej na Instagrame. Foto: Instagram
Belinda Bencic Snímka príspevku Belindy Bencicovej na Instagrame.

Benčičová vybojovala na okruhu WTA dva turnajové triumfy vo dvojhre. Na dvorcoch sa objavila naposledy v San Diegu v polovici septembra. V rebríčku WTA jej patrí aktuálne 17. priečka.

„Čoskoro očakávame náš malý zázrak. Nemôžeme sa dočkať nášho stretnutia,“ citovala jej vyhlásenie v súvislosti s oznámením tehotenstva agentúra AP.

Tenistka má slovenské korene po otcovi Ivanovi. Jeho rodičia s ním v roku 1968 emigrovali z Československa do Švajčiarska. Benčičovej starý otec hral hokej za Slovan Bratislava.

Tenisové hviezdy a ich partneri-tréneri Fotogaléria - 26 fotiek Všetky fotky
Intímny, nielen profesionálny vzťah medzi...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Belinda Bencicová #Martin Hromkovič