Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Poriadne sa buchol po vrecku. Koľko zaplatil Kilde za zásnubný prsteň pre Shiffrinovú?

Jeden z najkrajších dní v živote. Taký prežil hviezdny lyžiarsky pár Aleksander Kilde a Mikaela Shiffrinová, keď sa pred niekoľkými dňami zasnúbili. Teraz vyšla najavo cena krásneho prsteňa. A treba povedať, že nórsky zjazdár zaň zaplatil majland.

09.04.2024 08:50
Kilde Shiffrinová Foto:
Zaľúbený lyžiarsky pár Mikaela Shiffrinová a Aleksander Kilde.
debata

Na poslednú sezónu Svetového pohára budú chcieť obaja zabudnúť. Tak Aleksander Kilde, ako aj jeho priateľka Mikaela Shiffrinová utrpeli na svahu vážne zranenia.

Po nedávno skončenom ročníku sa ale rozhodli veľmi rýchlo obrátiť list. A urobili to snáď tým najlepším možným spôsobom. Rozprávkový lyžiarsky pár sa totiž zasnúbil.

Dôležitý životný krok oznámila dvojica na Instagrame. „Nikdy sa neprestal správať milo a priateľsky. Ale tiež bol vždy veľmi ohľaduplný,“ vychválila Američanka svoju lásku.

Elisa Mörzingerová, Chiara Mairová Čítajte viac Vyhasnutý oheň, posunuté krčné stavce. S lyžiarskym svetom sa rozlúčili ďalšie dve špecialistky

Na fotke mala nadšená Shiffrinová zásnubný prsteň, okolo ktorého sa objavili zaujímavé informácie. Švajčiarsky Blick totiž prezradil, koľko asi mohol prsteň stáť.

Podľa informácií Lazara Cebbara, zürišského klenotníka z Fine Jewellery, sa cena vyšplhala na poriadnu sumu. „Smaragdovo vybrúsený diamant by som odhadol na 1,2 karátu. Cena takého kúsku sa pohybuje od 15 do 20-tisíc frankov,“ uviedol. V prepočte na eurá ide o zhruba rovnaké čiastky. Je vidieť, že Kildemu na Mikaele naozaj záleží.

Saalbach Čítajte viac V Bratislave zatkli bývalú lyžiarsku nádej. Talian mal šéfovať sieti, ktorá spreneverila stovky miliónov eur

Aby aj nie, keď sa Shiffrinová ukázala v najťažších chvíľach nórskeho lyžiara ako jeho obrovská opora. Nie je to tak dávno, čo sa Kilde pohyboval za pomoci invalidného vozíka po hrozivom zranení vo Wengene v rámci Svetového pohára.

Podpora, ktorej sa mi dostalo od Mikaely a jeho rodiny, bola úplne neuveriteľná. Vtedy som si uvedomil, že ona je niekto, o koho mám záujem až do konca života," uviedol Kilde o čerstvej snúbenici pre Heute. Trpké zranenia ich napokon zblížili natoľko, že si nevedia predstaviť život jeden bez druhého.

Odmeny svetových lyžiarok v sezóne 2023/24 Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Pozrite si rebríček dvadsiatich lyžiarok, ktoré...
debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Mikaela Shiffrinová #Aleksander Kilde