Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Český brankár z NHL spravil nečakanú vec, ktorá muža vôbec nectí. Jeho svadba bola pritom už za rohom

Občas sa to stane. Aj v prostredí hokejovej smotánky. Český gólman Daniel Vladař je toho dôkazom.

04.04.2024 13:30
Dan Vladař Foto:
Čech Dan Vladař.
debata (2)

Táto story je o jeho súkromnom živote, netýka sa jeho hokejovej kariéry, ale mnohí fanúšikovia sú aj tak pohoršení. Dvadsaťšesťročný hráč Calgary mal byť totiž už skoro ženatý, do chomúta však skočil až teraz.

S úplne niekým iným… Český reprezentant pôvodne plánoval sobáš s modelkou Andreou vlani v lete. Český Blesk píše, že všetko už bolo pripravené, „prstienky na mieru, krásne šaty pre nevestu, pozvánky pre zámorských spoluhráčov…“

Vladář si však všetko rozmyslel. „Tri týždne pred termínom svadby stretol v moravskej vínnej pivnici dávnu kamarátku Martinu, ktorá mu tam totálne učarovala,“ píše český bulvár.

Udalosti následne nabrali rýchly spád…

„Dan vykopol snúbenicu z domu a hneď si tam nasťahoval milenku s dieťaťom. Lietajú spolu po luxusných dovolenkách, Andreu hodil cez palubu a ona teraz musí bývať u rodičov,“ povedal vtedy zdroj českému Blesku, ktorý o nevšednej situácii písal ako prvý.

ramsay slovensko hokej Čítajte viac Ramsay prezradil, na ktorých hráčov sa pred MS najviac teší. Je rozhodnutie o Pospíšilovi konečné?

Odvtedy neuplynul ani rok a nový pár už stál pred oltárom. „A je to vonku. Pani Vladařová,“ oznámil hokejista novinku fanúšikom na Instagrame.

Utajenú svadbu stihol Vladár počas rozbehnutej sezóny v NHL, keďže sa nedávno zranil. České médiá tvrdia, že kvôli tomu príde v máji o šampionát v Prahe, kde mohol byť brankárskou jednotkou.

A čo jeho nová partnerka?

Tá si verí a dáva to poriadne najavo. „Teraz tu Vladářím ja!“ napísala na Instagrame novomanžela. Keď jej fanúšikovia pripomenuli, čo sa udialo pred rokom, bola viac ako nekompromisná.

„To vieš, pravá láska nemá na čo čakať. Ale na takých dementov tu nie sme zvedaví!“ vyťukala na klávesnici. Nevhodné príspevky následne vymazala.

Najlepší tím histórie NHL z európskych hokejistov Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si zaujímavosti o najlepších...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Calgary Flames #Dan Vladař