Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

A takto som si tu kedysi lebedil. Jágr ukázal posteľ, o ktorú sa za oceánom delil s Verešovou

Je po sezóne. Pre hokejistov to je čas dovoleniek. Päťdesiatjedenročný Jaromír Jágr ju spojil spomienkami.

08.06.2023 15:56
debata

Vydal sa na miesta, ktoré ho urobili slávnym. Napríklad do amerického Pittsburghu, za ktorý hrával v rokoch 1994 – 2001.

O to, čo práve robí, sa zvykne podeliť aj na sociálnej sieti Instagram. Tentoraz svojich followerov zaviedol na miesto, kde trávil naozaj veľa času. Do postele, ktorá mu patrila počas hviezdnych čias v drese „tučniakov“.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

„Tieto videá vás bavia, tak vás vezmem do mojej spálne z deväťdesiatych rokov,“ usmiala sa legendárna šesťdesiatosmička.

„Ani neviem, koľko času som v tejto posteli strávil, ale určite veľa,“ ukazoval Jágr v knihe Moje roky v Pittsburghu z roku 2002 v rovnakej miestnosti na totožné lôžko.

Medveď i babička. Takto kedysi vyzeral slávny Jágr Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Jaromír Jágr, legenda českého hokeja, ktorá...

„Dlhý spánok prospieva nielen modelkám, ale aj hráčom NHL…“ uškŕňal sa s odkazom na to, že kedysi v spálni s veľkým zrkadlom zaspával s kráskami Ivou Kubelkovou (46) a následne aj Slovenkou Andreou Verešovou (42).

Niekdajšiu slovenskú modelku stretol na tenisovom turnaji v Bratislave v roku 1999. Najskôr sa vraj len-tak oťukávali, oficiálne začali spolu vystupovať až začiatkom roku 2000.

Andrea sa dokonca na čas vzdala modelingu a odletela za Jágrom do Spojených štátov. Boli spolu – na Jágrove pomery – až dlhé štyri roky.

jj68jaromirjagr 1684671299 1 Čítajte aj Na mieste činu po dvoch desaťročiach. Jágr v kabíne Penguins, prišlo aj k stretnutiu s legendou

Rozchod to bol však pomerne búrlivý. „Obaja sme v poslednom čase cítili, že to nie je ono. Že máme úplne odlišné názory na život a na svet. Jaromír má inú výchovu, iné predstavy o partnerke. Nerozumeli sme si. Potom mám aj iné, osobné dôvody, ktoré tu nechcem rozvíjať,“ hodnotila tesne po rozchode krízu Verešová.

„Občas si hovorím, aké by to bolo, pozrieť si vzájomne do očí po toľkých rokoch,“ uvažuje dnes exmodelka.

Priamy Jágr dnes akiste takéto myšlienky nemá. Žije s Dominikou Branišovou, ktorá je jeho siedmou oficiálnou partnerkou.

Jágrove partnerky. Učarovala mu i krásna Slovenka Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Jágrov vzťah trval najdlhšie šesť rokov. Kto...
debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr #Pittsburgh Penguins