Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zarobila milióny, pre osem dolárov sa hádže o zem. Nezaplatím, odkázala hviezda NBA Muskovi

Americký basketbalista LeBron James je jedným z najbohatších športovcov na svete. Podľa Forebsu zarobil počas 20-ročnej kariéry iba na palubovke 431 miliónov dolárov. Teraz sa dostal do sporu s miliardárom Elonom Muskom pre 8 dolárov.

01.04.2023 11:15
LeBron James Foto:
LeBron James.
debata

38-ročná superhviezda spod vysokých košov na Twitteri uviedla, že neplánuje platiť za predplatné overeného účtu na sociálnej sieti, ktorú vlastní práve Musk.

„Hádam, že moja modrá fajočka čoskoro zmizne, pretože ako ma poznáte, nezaplatím tých 5," napísal James na stojom twitterovom účte svojim takmer 53 miliónom sledovateľov.

Takzvaný Twitter Blue bude v skutočnosti stáť osem dolárov mesačne, nie päť. Aj keď o peniaze Jamesovi v tomto prípade rozhodne nejde.

Pre vysvetlenie, predplatné za známy symbol bielej fajočky na modrom pozadí označuje overených užívateľov. A toto spoplatnenie priniesol so sebou miliardár Musk po tom, ako sa stal vlani vlastníkom Twitteru.

LeBron James Čítajte viac Drž hubu a dribluj! LeBron nepočúvol Trumpa a je najlepší

LeBron James je známy svojim šetrným vzťahom k peniazom. V rozhovore pre ESPN sa označil za najšetrnejšieho chlapa v NBA. „Nezapínam dátový roaming, nekupujem si žiadne aplikácie. Stále mám Pandoru s reklamami,“ uviedol vtedy James.

Podľa Forbesu pritom od roku 2003, keď vstúpil do profesionálnej NBA, zarobil aj s reklamami 900 miliónov dolárov pred zdanením.

LeBron James Čítajte viac NBA má nového kráľa. LeBron James je najlepším strelcom ligy

Vlastník Twitteru Elon Musk v marci oznámil, že sociálna sieť od apríla robí určité obmedzenia, aby sa užívatelia zaregistrovali na Twitter Blue.

Musk skonštatoval, že na karte odporúčaní Twitteru „For You“ sa zobrazia iba predplatitelia Twitter Blue a že prieskumy budú otvorené iba pre používateľov, ktorí zaplatia 8 dolárov mesačne.

Športovci s najvyššími zárobkami v histórii Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
10. Phil Mickelson (USA/golf): 1,36 miliardy...
debata chyba
Viac na túto tému: #lebron james #Twitter #NBA #Los Angeles Lakers #Elon Musk